Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Karolíně Peake dal 57 milionů za luxusní vilu diamantový král!

Konečně vyšlo najevo, kdo od Karolíny Peake koupil její vilu. Byl to podnikatel Říha
Konečně vyšlo najevo, kdo od Karolíny Peake koupil její vilu. Byl to podnikatel Říha  (Autor: Archiv Blesku, Profimedia.cz)
Autor: map, simao.k - 
25. března 2013
10:47

Luxusní vilu v pražské Troji, kterou vicepremiérka Karolína Peake (LIDEM) koupila za 10 milionů a prodala o 47 milionů dráž, vlastní obchodník s diamanty Luboš Říha. Sám potvrdil to, o čem se dosud jen spekulovalo.

Vila se na přetřes dostala vloni, když Peake neuvedla splátku 18 milionů za její prodej v přiznání majetku. Komu ale vilu za neuvěřitelně výhodnou cenu v době realitní krize prodala, zůstávalo tajemstvím. Oficiálně to byla firma Nice View. 


O ní ale Říha tvrdil, že s ní nemá nic společného. Teď pro Týden.cz přiznal: „Ano, v tom domě skutečně bydlíme. Nechtěl jsem to rozebírat kvůli případným problémům 
a bezpečnosti rodiny.“

Trvá na tom, že Peakovy předtím neznal a cena mu nepřišla přemrštěná. Na koupi si prý půjčil od své společnosti, podle serveru ale o půjčce není 
v účetní uzávěrce firmy ani zmínka. Navíc Říhův nejbližší spolupracovník je prý nyní kvůli obchodům s uprchlým podnikatelem Radovanem Krejčířem ve vězení.

itartas ( 22. dubna 2013 07:37 )

Je to pořád dokola a nikdy to nebude jinak...vysoká politika je skvělá příležitost jak se nejvíc napakovat, dělají to o i politici na komunální úrovni. Kdo umí ten umí a ostatní jen čumí! Proč třeba takový lékař leze do politiky, protože jako lékař stojí za pendrek a kulový by si vydělal, ale jako politik to jsou pane jiné příjmy. A paní Píková je jedna z nich, kdo si může v jejím věku pořídit takovou vilu. Mimochodem nevím jak dlouho může český národ vydržet, takovou prasárnu.

doktorka6 ( 27. března 2013 07:20 )

CITUJI: jecmen44: Ten Luboš Říha musí být jistě "zdatný podnikatel" když koupí v realitní recesi barák v hodnotě cca 20-25 milionů za téměř dvojnásobek. Bojovnice proti korupci to vymyslela dobře, ale z podnikatele uděla úplnýho vola. (25. 03. 2013 13:14) KONEC CITATU - souhlasím, nenapsala bych to jinak....

mememumu ( 25. března 2013 16:37 )

A je důvod, aby jí vadilo, že jí nějací debilové nenávidí? Debil ať se zalkne svou debilitou, na nic jiného se v životě stejně nezmůže.

itartas ( 25. března 2013 15:43 )

Paní Peake rozená Kvačková má velké ambice, to se ještě budeme divit

hela52 ( 25. března 2013 15:29 )

oni žádné svědomí nemaj

Zobrazit celou diskusi