Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Britská turistka, kterou chtěli znásilnit v Indii otevřeně promluvila: Chci varovat všechny ženy!

Znásilňování je v Indii poměrně běžné.
Znásilňování je v Indii poměrně běžné.  (Autor: ČTK)
Autor: INT, mok - 
24. března 2013
22:28

Britská turistka Jessica Davies, která jen o kousek unikla znásilnění v Indii,  otevřeně promluvila o hrozivém incidentu. Svou výpovědí chce prý varovat další ženy..

Britská turistka Jessica Davies bude na výlet do Indie vzpomínat opravdu špatně. Když totiž spala ve svém hotelovém pokoji, do dveří ji vstoupil majitel hotelu, který jí chtěl údajně poskytnout masáž zdarma. Majiteli šlo ale nejspíš o něco úplně jiného.

"Objevil se u mých dveří, zaklepal, a když jsem otevřela, stál tam s masážním olejem v ruce. Pak mi řekl, že mi chce dát masáž zdarma," řekla Jassica serveru Dailymail.

Jessica jej po několika minutách vytlačila ven na chodbu, ale muž byl dotěrný. Do hotelového pokoje se snažil dostat asi 45 minut, pak se k němu přidal další muž. "Věřila jsem, že se do pokoje dostanou a znásilní mě," řekla Jessica. Záchranou pro britskou turistku byly naštěstí balkónové dveře, které byly nezajištěné. Angličanka ze strachu, že ji chtějí muži ublížit, z balkonu vyskočila.

Oba muže dostala do rukou policie, která se bude případem dále zabývat. K soudu by se měl dostat nejdřív za půl roku.

horstfuxteleshop ( 25. března 2013 07:53 )

záleží taky na tom, jestli hodně šu.ká

andorea ( 25. března 2013 07:36 )

Pleteš se, mememumu, neříkám, že tam končí civilizace, ale končí tam hranice mého bezpečnostního rizika. A tu hranici máme každý prostě jinde.

mortis69 ( 25. března 2013 06:38 )

Nejhorší je,že se tenhle jihovýchodní sjrajt roztahuje po celý evropě a prosazujou svoje stupidní zákony

hofihofi ( 25. března 2013 01:12 )

andorea ma naprostou pravdu, ona uz je problematicka jakakoliv zeme, jedna moje znama si poprala dovolene, oznamila manzelovi a detem, ze zacina dovolenou, ale doma a nehodla nic delat, celou dovolenou chce slusne jidlo a obsluhu jako v hotelu, a ona na nic nesahne a smytec, za to same oplati manzelovi az bude mit totez on a basta

osel ( 24. března 2013 23:14 )

spis to svedci o zdravem rozumu)))

Zobrazit celou diskusi