Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tragický návrat z diskotéky: Auto se rozlomilo o strom, dívka (†18) nepřežila

Autor: Jiří Čada - 
23. března 2013
14:25

Osmnáctiletá dívka zemřela v noci na sobotu při návratu z diskotéky na Břeclavsku. Při autonehodě byli zranění i její tři stejně staří spolujezdci. Řidič zřejmě nezvládl řízení. Ve vysoké rychlosti vylétl ze silnice a narazilo do stromu. Test na alkohol byl negativní.

„K nehodě došlo ve 23:45 hodin. Vozidlo se po nárazu do stromu rozlomilo. Řidič patrně nezvládl řízení,“ informovala Blesk policejní mluvčí Kamila Haraštová.

Tragická nehoda se stala na téměř rovném úseku silnice. Tři posádky záchranářských vozidel se po příjezdu okamžitě ujaly zraněných osob.
„Při nehodě utrpěli dva pacienti středně těžká zranění a byli převezeni na urgentní příjem nemocnice v Břeclavi. Dívka po nárazu utrpěla mnohočetná poranění a přes veškeré úsilí se již nepodařilo u ní obnovit základní životní funkce. Zasahující lékařka nakonec konstatovala smrt,“ řekl Blesku jeden ze záchranářů.

„Policajti sice tvrdí, že k té nehodě došlo při průjezdu zatáčkou, ale tam v tom úseku je téměř rovná silnice. Hlavně v noci se tam jezdí hodně rychle,“ potvrdil Blesku svědek nehody z nedalekých Rakvic.

„Posádka vozidla pochází z několika obcí na Hodonínsku. Přítomnost alkoholu u řidiče byla na místě vyloučena,“ dodala policejní mluvčí.

jahodove_ticho ( 24. března 2013 00:04 )

hofihofi ( 23. března 2013 22:51 )

A k puvodnimu tematu, jaka veda, kluk frajeril,cerstvy ridicak a vysledek je klasicky jako hromada pred nim a jeste budou.

hofihofi ( 23. března 2013 22:23 )

Vcera byla na TN-cz hezka zprava, nekde volne ulovila liska zajice a nejaka milovnice zvirat se k tomu prichomejtla nejak toho zajice ji vyrvala z drzky,liska se nechtela dat a zajice chtela zpatky a ta hrdinka volala policii a nechtela si nechat vysvetlit, ze to je v prirode normalni a chtela zasah, tak mi to pripomnelo nase mile "ochranarky" zde

hofihofi ( 23. března 2013 22:02 )

Trapne ticho he? Vojin Kefalin.

hofihofi ( 23. března 2013 21:45 )

tak schvalne co si predstavujes pod tim slovem?

Zobrazit celou diskusi