Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sandra (17) odešla k lékaři do Liberce, nevrátila se: Viděli jste ji?

Sandra odešla k lékaři do Liberce, domů se však již nevrátila
Sandra odešla k lékaři do Liberce, domů se však již nevrátila  (Autor: Policie ČR, Foto Aha - Petr Novotný)
Autor: simao, ČTK - 
21. března 2013
19:21

Severočeská policie stále marně pátrá po sedmnáctileté Sandře Kobrové, která zmizela v Liberci. A to již od 9. března. Odešla v ranních hodinách, po návštěvě lékaře se ještě objevila na oslavě její kamarádky, večer se však domů nevrátila. Utekla, a nebo se jí přihodilo cosi zlého?

Policie žádá občany o pomoc v případě ztracené Sandry z Liberecka. Sedmnáctiletá dívka zmizela na začátku března. Měla jet k lékaři do Liberce, poté se zastavila ještě za kamarádkou. Když však nedorazila domů, začala se o ní její matka bát.

"Večer matce volala matka Sandřiny kamarádky, že Sandra byla na oslavě narozenin její dcery, večer měla dívka odejít, ale domů k matce se nevrátila," prozradila dnes policejní mluvčí Ludmila Knopová.

165 centimetrů vysoké děvče střední postavy nosí dlouhé rovné vlasy, momentálně je má výrazně obarvené do fialova. Jednou z možností je, že utekla z domova, panují však i obavy, že se jí přihodilo cosi zlého. 

Sandra má místo pravého oka implantát, v době zmizení u sebe neměla mobilní telefon. Drobné poznávací znamení je náušnice s kostičkou v pravém uchu, při odchodu z domova na sobě měla šedé rifle se stříbrnými korálky na kapsách, černou mikinu s kapucí, bundu s černými puntíky a proužky a bílým podkladem a nesla černo-fialovou tašku přes rameno. 

Jako by se však do země propadla. "Vzhledem k tomu, že dosud prováděným šetřením nezjistili policisté žádný poznatek k pobytu pohřešované, obracíme se s žádostí o pomoc na veřejnost," dodala mluvčí. Jakoukoli informaci o dívčině pohybu je možné sdělit na tísňovou linku 158.

peterwilliams ( 22. března 2013 07:34 )

lunatic ( 22. března 2013 07:17 )

... po návštěve lékaře se ještě objevila na oslavě kamarádky... -čili=NEZTRATILA se na cestě od lékaře ;je to stejné,jako když bude napsáno: vyzvedl si vysvědčení z 9-té třídy a poté i odmaturoval ... a třídní učitelky z 9-té třídy se budete ptát,kde ten člověk jaksi je - to mají čtenáři hledat KAŽDÉHO TROTLA? - ptejte se zejména rodičů,jak jí vychovali,že ani v 17-cti netrefí domů ? ... aneb Alzheimerova nemoc u teenagerů

peterwilliams ( 22. března 2013 05:46 )

je oskliva

missadele ( 21. března 2013 20:15 )

Snad se holka v pořádku vrátí domů. Jinak nechci aby to vyznělo nějak zle ale když jsem otevřela článěk a viděla tam fotku Sandry, zprvu jsem si myslela, že je to už dospělá mladá žena. Až pak jsem si přečetla titulek...

Zobrazit celou diskusi