Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zoufalá maminka hledá Petru (15) už 6 dní: Odešla na diskotéku a už se nevrátila

Autor: Jiří Čada - 
21. března 2013
15:33

„Vrať se domů, máme o tebe strach,“ vzkazuje prostřednictvím Blesku zoufalá matka Petře Vondrákové z Dudína na Jihlavsku. Dceru viděla naposledy minulý pátek, když se chystala do školy v Jihlavě. Víkend prý měla strávit u své kamarádky ve městě. Teď už šestý den nikdo netuší, kam se školačka poděla.

 

Podle výpovědi Petřiných kamarádů, se v pátek večer vypravila v Jihlavě do diskoklubu Ponorka v centru města. Tam ji také její přátelé naposledy spatřili.

„Odešla s klukem, o kterém se tady povídá, že už má za sebou jedno znásilnění,“ tvrdila Blesku jedna z návštěvnic Ponorky. Policie se k tomu odmítla vyjádřit. „Tohle nemohu ani potvrdit ani vyvrátit,“ zdůraznila ve středu Blesku mluvčí jihlavských policistů Jana Kroutilová.

Přátelé Petry už druhý den rozvěšují po Jihlavě plakáty s portrétem hledané dívky, jejíž zmizení nahlásili rodiče policistům až v pondělí odpoledne. O den později už po Petře vyhlásili kriminalisté celostátní pátrání.

„Pokouším se jí dovolat na mobil, ale má ho vypnutý,“ svěřila se Blesku matka hledané dívky.

V základní škole ve Větrném Jeníkově, kam Petra ještě před pár měsíci dojížděla, odmítli mluvit o problémech, které tam měla. Za školu však prý chodila i ve svém v novém působišti v Jihlavě.

„Pátrání pokračuje. Veškeré získané informace postupně prověřujeme,“ nechala se ve čtvrtek slyšet policejní mluvčí Kroutilová.

valentinar ( 27. března 2013 10:44 )

Dneska ji našli na skládce mrtvou, ty krávo jedna blbá

kronos ( 22. března 2013 15:56 )

Lidé kteří dokážou napsat takovou hovadinu jako(mrdounberlusconi)tak bysi měli uvědomit to že se to může stát i 18letému/leté!!A může být výchova rodičů jaká koliv!!Tak bejt tebou se tady zdržím těch tvejch blbej komentářů.Až budeš mít jednou děti nebo jestli je už máš a dostaneš se do takovéto situace jako má tato matka tak uvidíš sám dobře jak na tom budeš psychicky!!

lezard ( 22. března 2013 08:15 )

Vy všichni, co tu tak zasvědceně komentujete, byste si měli uvědomit, že se jednou podobná situace může týkat i vás! Evidentně nikdo z vás Petru ani její rodinu nezná, tak nemáte právo takhle soudit..

pgga ( 22. března 2013 01:54 )

Hm..duveruj..ale proveruj..

anka ( 21. března 2013 21:50 )

ano...pri vstupu na diskoteku, kde se prodava alkohol, musi mladi ukazat obcanku, ze jim je 18....( zrovna tak do klubu, baru...) - ja to povazuji za normalni, za samozrejmost....to ze to v cr jeste neplati, je chyba.....- jinak o vychove matky se nevyjadruji, jelikoz jsem nemela nic hezkeho co rici...

Zobrazit celou diskusi