Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policejní zátah v NH Car: Kriminalisté jdou po dodavateli autosalonu

Autor: shp - 
19. března 2013
12:50

V pražských prodejnách na NH Car na Strahově a Černém mostě bylo dnes pořádně rušno. Policie tam provedla zátah a znemožnila komunikaci pracovníků s okolím. Údajně jde po jednom z dodavatelů autosalonu.

Zátah začal na obou prodejnách v sedm hodin ráno, když zaměstnanci přišli do práce. Podle informací Blesk.cz kriminalisté sebrali pracovníkům NH Car mobilní telefony, zavřeli je v jedné místnosti, aby nemohli komunikovat s okolním světem a začali jim prohledávat počítače.

Jdou po dodavateli

Zátah potvrdila i policie. „Ano, pražští kriminalisté provádějí realizaci na několika místech v Praze. Veškeré právo na poskytování si vyhradilo státní zastupitelství,“ řekla Blesk.cz mluvčí pražské policie Eva Kropáčová. Podle informací Blesk.cz z místa zátahu jde podle zdroje z NH Car o zátah proti jednomu z dodavatelů společnosti. Kriminalisté totiž údajně zasahují ještě v jednom ze skladů automobilů, který pod NH Car nepatří.

mememumu ( 19. března 2013 14:06 )

Jo, ukradli. Znovu se ptám, co by to "něco" mělo být?

soptikzuza ( 19. března 2013 13:56 )

tobě asi auto neukradli co??? není to jednoduché ale když mají každý den jedno auto ukradené tak by asi něco měli dělat né

mememumu ( 19. března 2013 13:27 )

No a co by jako podle tebe měli dělat? Vyhlásit okresní/krajskou/celostátání pohotovost a hledat dobře ukrytou jehlu v kupce sena?

soptikzuza ( 19. března 2013 13:15 )

Konečně něco ti policajti dělají, nám ukradli auto a policie na frýdeckomístecku se ani nehne, prý neví co s tím mají dělat, že toho mají hodně. Tak vypadá pomáhat a chránit

Zobrazit celou diskusi