Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Pozor, tento muž se pokusil zabít družku a policii uniká!

Policie pátrá po Aleši Novákovi, který se pokusil zabít svoji družku
Policie pátrá po Aleši Novákovi, který se pokusil zabít svoji družku  (Autor: Policie ČR)
Autor: šim - 
18. března 2013
14:52

Policie prosí o pomoc při pátrání po Aleši Novákovi z Jindřichova Hradce. V neděli v noci se pokusil zabít svou družku, která se zachránila jen duchapřítomným útěkem. V mraze se pak skrývala na cizí zahradě.

Hledaný Novák je vysoký zhruba 175 – 180 cm, štíhlé postavy. Má velmi krátké tmavě hnědé vlasy, na spáncích vyholené pruhy. Oči má hnědé. Aktuální oblečení muže nebylo zjištěno. Na pravé ruce má muž vytetovaný nápis „Atrey“.

Během nedělní noci zaútočil v bytě na svou přítelkyni, kterou se pokusil zabít. Ženu před jistou smrtí zachránil jen útěk. V pyžamu vyběhla z domu a několik desítek minut se skrývala v mrazu v jedné z nedalekých zahrad. Pak ji však zima z úkrytu vyhnala a žena zazvonila na nejbližší dům, jehož obyvatelé jí pomohli a zavolali policii.

Podle Policejního deníku bylo okamžitě vyhlášeno pátrání, do kterého byl zapojen i vrtulník. Policii se podařilo najít odstavený Novákův automobil. Nacházel se nedaleko jindřichohradeckého letiště. Policie předpokládá, že muž se pohybuje stále v okolí Jindřichova Hradce, není však vyloučeno, že si například stopnul nějaké auto a odjel do jiného regionu.

Hledaný Aleš Novák pravděpodobně trpí duševní poruchou a mohl by být i nebezpečný. Pokud máte o hledaném jakékoli informace, kontaktujte nejbližší policejní služebnu nebo volejte na linku 158.

darina1 ( 18. března 2013 16:44 )

Tvé příspěvky jsou fakt dementní nejsi jeho příbuzný. a tobě to kouká z prde..

peterwilliams ( 18. března 2013 16:29 )

 jen blbka muze zit s takvym dementem a nepozna co mu kouka z xichtu,protoze ji zajima co ma v kalhotech

peterwilliams ( 18. března 2013 16:20 )

 tem dementum to kouka z oci

Zobrazit celou diskusi