Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Auto sjelo v noci v Nejdku do řeky: Řidič nehodu nepřežil

Autor: ČTK, lm - 
17. března 2013
11:20

Dvaačtyřicetiletý řidič nepřežil nehodu, při níž v noci na dnešek sjel s vozem do řeky v Nejdku na Karlovarsku. Policisté spolu se strážníky, hasiči i záchranáři se snažili muže oživit, resuscitace nebyla úspěšná.

"Oznámení o havarovaném vozidle Škoda Felicia v řece Rolava v Nejdku jsme přijali v noci na linku 158," uvedl policejní mluvčí Pavel Valenta.

Podle mluvčího krajských hasičů Martina Kasala se nehoda stala v centru Nejdku, auto zůstalo v řece ležet na boku. "Uvnitř byl v době nehody pouze řidič," řekl Kasal.

Jako první se na místo nehody dostala policejní hlídka z Nejdku, s resuscitací muže začali policisté přímo v korytě řeky, poté jim pomáhali i hasiči a záchranáři. "Hasiči za použití lezeckých nosítek vytáhli muže z koryta řeky a nadále pokračovali v oživování, stabilizovali také havarované auto a kontrolovali, zda z něj neunikají do vody provozní kapaliny," dodal Kasal. Příčinu nehody kriminalisté vyšetřují, nařídili soudní pitvu.

agatamachova ( 17. března 2013 17:25 )

Ahoj. Po internetu se prave siri novinka, jak si vydelat nejake penize. Najdete to na - www.Prilepseni.Nazory.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a zatim jsem naprosto spokojena Doporucovala bych se na to ale podivat rychle, protoze brzy uz by to nemuselo byt mozne...

Zobrazit celou diskusi