Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sjezd ČSSD delegáty nudil: Rozprchli se pařit na Stodolní!

Autor: Jiří Krušina - 
16. března 2013
20:49

Na závěrečné tiskové konferenci se rozohnil místopředseda ČSSD Lubomír Zaorálek. Dle jeho názorů nemalá část spolustraníků ukončila sjezd již v pátek na Stodolní ulici a na sobotní jednání a hlasování se vykašlala.

„Říkal jsem delegátům, nechoďte na Stodolní, nechoďte na Stodolní, nechoďte na Stodolní. A oni tam jdou, jdou a jdou. Pak jich v jednacím sále chybí 30 procent,“ posteskl si staronový místopředseda strany.

mnpv ( 18. března 2013 06:49 )

Jim je jedno co melou, oni potřebují být zase zvolení aby další roky nemuseli sáhnout na práci. Najde se dost závistivých tupců, kteří mají souseda živnostníka a ten byl na dražší dovolené a to teda né. Budou volit hňupa, jen ze závisti. A ten se bude smát a pravděpodobně z něj bude i ministr financí a pak to těm živnostníkům všechno sebere.

agatamachova ( 17. března 2013 17:26 )

Ahoj. Po internetu se prave siri novinka, jak si vydelat nejake penize. Najdete to na - www.Prilepseni.Nazory.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a zatim jsem naprosto spokojena Doporucovala bych se na to ale podivat rychle, protoze brzy uz by to nemuselo byt mozne...

gogo ( 17. března 2013 12:54 )

Nic nového pod sluncem... Římský právník Annaeus Lucius Seneca na shromáždění občanů vysvětloval nutnost zavedení jistých nových zákonů nutných ve prospěch státu. Za chvíli občany přestalo bavit jeho vystoupení a začali se rozcházet. Tu Seneca je vyzval o okamžik strpení a začal jim vyprávět příběh o tom, jak si muž pronajal osla. Muž na oslu jel a majitel osla ho doprovázel. Když bylo v poledne horko, muž sesedl z osla a posadil se do jeho stínu. Majitel osla s tím však nesouhlasil řka, že muž si pronajal pouze osla ale ne jeho stín. Tento spor skončil u soudu. V tomto okamžiku Seneca přerušil své vyprávění a odcházel. Shromáždění občané na něj volali ať vyprávění dokončí, ať jim poví jak dopadl soud. Seneca se na ně obrátil a odpověděl : „O oslím stínu chcete slyšet, ale osud tohoto státu vás vůbec nezajímá !“ ………….. A tak je tomu i dnes. Koho dnes zajímá osud tohoto státu a koho spousty naprosto bezvýznamných a slaboduchých nesmyslů……

gogo ( 17. března 2013 12:53 )

No konečně ! Již jsem se bál, že nejsi ve své kůži...

gogo ( 17. března 2013 12:52 )

Dnes nic o komunistech ? Copak, copak ?

Zobrazit celou diskusi