Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Testovací jízda se změnila v peklo: Šílený řidič řezal zatáčky hlava nehlava

Pěkně vypečený vtípek prodejce aut málem nerozdýchal
Pěkně vypečený vtípek prodejce aut málem nerozdýchal  (Autor: Repro YouTube.com)
Autor: psch - 
15. března 2013
21:19

Dobrý den, jak se máte? Já jsem Mike. S těmito slovy přišel slušně a usedle vypadající zájemce o testovací jízdu do jednoho obchodu s auty. Jen co si sedl do auta s prodejcem, jízda se změnila v hotové peklo!

Zběsilá jízda, šílená rychlost, zatáčky řezal jako v rallye. Hotové peklo si zažil prodejce aut s Jeffem Gordonem, známým automobilovým jezdcem. Gordon jezdí závody NASCAR v Chevroletu, takže to pro něj nebyla žádná novinka, auto, které „testovali“ bylo stejné značky.

Gordon si z prodejce pěkně vystřelil, ten až do poslední chvíle vůbec netušil, že jde o žert, dokonce chtěl volat policii. Dokud mu vtipálek neukázal všechny různé kamery, nemohl uvěřit. A pak už byl jen jako opařený čajem.

Srandičce předcházely velké přípravy – umělá pokožka na obličeji, bradavice, fousy, trochu přibarvené vlasy do šeda. A hlavně – brýle s kamerou. Takto vyzbrojený přišel Gordon do prodejny aut a není divu, že ho dealer nepoznal.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

mortis69 ( 16. března 2013 12:43 )

Podívej.Každý chodíme do práce s jistým rizikem.Já můžu přijít o ruku,Ty se třeba řízneš o papír a pod... Tihle prodejci na tyto situace musejí být předem připraveni.

mortis69 ( 16. března 2013 12:35 )

Pořád je lepší vidět takovéto video z rukou profíka,než z krimizpráv

sores ( 16. března 2013 11:45 )

Trapná a ubohá legrace! Dotyčný totiž nikdy neví jak to ten druhý po psychické stránce přijme.Každý jsme jiný a na to by se mělo myslet.

reggina ( 16. března 2013 10:22 )

Jeste neco: http://kukec.cz/tezka-prace-zvukare/ http://tn.nova.cz/zpravy/kratka-videa/video-tezka-prace -zvukare-ve-studiu.html

girasole. ( 16. března 2013 09:41 )

by mne zajìmalo, zda se bàl vìc o auto nebo o svuj zivot..

Zobrazit celou diskusi