Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Táta Falbr: Ten ale sešel! Že by špatné klima v Europarlamentu?

Europoslanec Richard Falbr se při projevu na sjezdu ČSSD pěkně rozohnil
Europoslanec Richard Falbr se při projevu na sjezdu ČSSD pěkně rozohnil  (Autor: Blesk - Martin Hurda, Ladislav Křivan)
Autor: psch, kru - 
15. března 2013
15:47

Na sjezdu ČSSD v Ostravě kromě předsedy a jeho zástupců promluvil i Richard Falbr. Ačkoliv vypadal pohuble a unaveně, za mikrofonem se zhluboka nadechl a pořádně se rozohnil!

Od klidného a pohublého europoslance a bývalého odborářského bosse by málokdo čekal takhle ostrý projev. Jen co se Richard Falbr dosoukal k mikrofonu, zázrakem ožil a vystřihnul plamenný projev.

Nejdříve si trochu rýpnul do kuřáků, pak ale řekl, že by sociální demokracie v boji proti kuřákům měla trochu ubrat. „Měli bychom přibrzdit v boji proti kuřákům. Polovina kandidátů bude mít zápal plic, jelikož chodí ven. Cesta tam trvá 9 minut,“ řekl.

Obul se do Klause

Falbr se ve svém projevu opřel do exprezidenta Václava Klause. Nejdříve se mu trochu posmíval kvůli neúspěšné kandidatuře do Evropského parlamentu. Pak také v souvislosti s dnešním letem Zemana na sjezd, který s sebou vzal i šéfa odborů Zavadila. Klaus by ho prý nevzal ani na koloběžku.

 Závěr projevu Richarda Falbra byl nesmírně ohnivý. Vzpomněl na Ernesto Chegevaru, který prý nebyl masový vrah. „Che Guevara byl čestný člověk a ne masový vrah,“ dodal Falbr.

settt ( 15. března 2013 20:53 )

to je ubohost nad ubohost...Zeman s Falbrem hájí chladnokrevného gaunera/magora, který se neštítil ničeho. p.s. Zeman řekne: jako prezident jsem nadstranický, jako občan přeji úspěch ČSSD, to je vrchol pokrytectví a špíny...

derek ( 15. března 2013 20:18 )

STB Falber ,že by svědomí ?

enriko ( 15. března 2013 19:54 )

Třiasedmdesátiletý, vetchý stařeček má sedět doma a užívat si důchodu. A on nás zřejmě zastupuje v tom odkladišti nepotřebných politiků. Jinak je to spíš k pláči, to máš pravdu.

enriko ( 15. března 2013 19:37 )

Takže spí Falbr v tom Europarlamentu pořád?. Jenom si tak říkám, když je tam těch vetchých starců povíc jakou můžou mít produktivitu. Teď se zrovna nebavím o knížeti, ten má na práci Kalouska a ten armádu úředníků, ale k čemu může takový dědula Falbr být prospěšný? Pro firmy jsou lidé v padesáti neproduktivní a politici se drží zuby nehty snad do smrti. Asi se nepředřou, kdyby museli opravdu něco dělat, tak jich devět z deseti odpadne.

3dots ( 15. března 2013 19:20 )

Nj enriko,někdo v tomhle věku sedí v Europarlamentu, jiný se nechá propagovat plackami s čírem a kandiduje na presidenta. Doufám, že v rámci objektivity komentuješ obé stejně.

Zobrazit celou diskusi