Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tohle je tvář vraha, který zabil rodiče své expřítelkyně

Autor: kru, mokk - 
15. března 2013
06:19

Dvojnásobná vražda manželů Ondřeje (†59) a Dany M. (†52) otřásla Městem Albrechtice. Policie z ní obvinila Radka V. (24). Muž jde do vazby a hrozí mu až výjimečný trest.

Jako bezkonfliktního kluka si pamatují Radka spolužáci. Tomu, že zabil rodiče své expřítelkyně Katky, stále nevěří. „Radek byl v pohodě. S rodinou přítelkyně dokonce žil. Nikdy bych to do něj neřekl. Něco se tam muselo stát, že se tak hrozně zachoval,“ řekl Blesku Radkův bývalý spolužák.

Policie obvinila muže ve středu. „Hrozí mu 15 až 20 let vězení nebo výjimečný trest,“ uvedla krajská policejní mluvčí Soňa Štětínská. Podle vyjádření policie měl obviněný již v minulosti opletačky se zákony. Zda jsou za dvojnásobnou vraždou osobní vztahy nebo peníze, o kterých se spekuluje, kriminalisté zatím neví.

frantacizek ( 15. března 2013 13:50 )

pokud ten kluk nemá vzdělání, vraždil jen pro peníze, pak tam je něco vadného z psycholog. hlediska ve výchově v rodině a určitě by měli nařídit ústavní léčbu, tam délka trestu nepomůže, potřebuje nalézti zpět hodnoty.

kuna ( 15. března 2013 12:39 )

Driv se to nedelo protoze driv byl trest smrti coz branilo vrahum se ze sveho cinu radovat ze zpusobili obrovskou bolest pozustalym.Oni si ten smutek pozustalych uzivaji s potesenim .A to jich uklidnuje.

zamlzena ( 15. března 2013 11:38 )

Tohle se oprvdu dříve nedělo. O jené vraždě se mluvilo jak dlouzho, a nyní? Je toho jako máku a už si zvykáme na Divoký Východ. Jací budou nebo vůbec mohou být ty další generace?

bersimalinecka ( 15. března 2013 09:28 )

Záleží na jaké koleji jel,vidím to na něčem tvrdším ale alkohol tam asi sehrál jen nějakou podpůrnou roli.Jinak ať shnije v pekle a s ním každý kdo někomu sáhne na život.Po tom co vidím i tady u nás jsem vycházela dřív za šera(tma nepřicházela v úvahu) a teď už ani to.Člověk nikdy neví komu se připlete do cesty.Promiňte mi ten výraz ale já už si v téhle zemi připadám jako na lidských jatkách.

marie60 ( 15. března 2013 09:12 )

Ten musel být hodně vykolejený, že jim zasadil tolik ran.

Zobrazit celou diskusi