Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Blondýna z Rathova harému: Dostala trafiku v nemocnici!

Blondýna z Rathova harému Johana Novotná
Blondýna z Rathova harému Johana Novotná  (Autor: Archiv Blesku, Reprofoto web Středočeského Kraje)
Autor: map, simao, ČTK - 
14. března 2013
19:32

Řídila v Rathově kraji podezřelá výběrová řízení, nyní bude pracovat na speciálně zřízeném manažerském místě v kolínské nemocnici. Náhoda? V případě Johany Novotné (33) se spíš šušká o tom, že jde tak trochu o další trafiku.

Blondýna z Rathova harému Johana Novotná skončila po Rathově zatčení "na dlažbě". Kvůli tomu, že šéfovala krajskému oddělení veřejných zakázek v době, kdy Středočeskému kraji šéfoval král David a podle policie se čile manipulovalo s tendry.

Tehdejší nová hejtmanka Zuzana Moravčíková odmítla s Novotnou nadále spolupracovat. A tak musela Novotná spolu s dalšími lidmi z úřadu odejít. I Moravčíkovou však překvapilo, kam směřují současné kroky Novotné.

Pověst Rathovy spolupracovnice nakonec nebyla překážkou, aby Novotná získala nové místo ve správě - a opět se jedná o zajímavý post.

Vytvořili pro ni místo náměstkyně

Tentokrát bude Novotná zastávat pozici ekonomické náměstkyně v kolínské krajské nemocnici. Ta pro ní tenhle post zvláště vytvořila, jednoho hospodářského náměstka už v nemocnici mají. Upozornil na to server iHned.cz.

Podle šéfa kolínské nemocnice Petra Chudomela to však není žádný problém. "Narostla agenda, museli jsme tým posílit," odvětil lakonicky ředitel nemocničního zařízení s tím, že dva ekonomičtí náměstkové nejsou luxusem ani v době úspor. Ještě v novoročním dopise svým zaměstnancům však zdůrazňoval právě nutnost spořit...

Chudomel pak přiznal: "O mě se policie také zajímala a podával jsem svědectví. Takže to nepovažuji za diskvalifikující," řekl serveru a ohledně Novotné dodal: "Navíc nemám informace o tom, že by byla podezřelá z nějakého trestného činu."

Rath si však Novotnou přivedl na kraj z administrátorské firmy ML Complet, která figuruje v jeho korupční kauze. Jednou z obviněných pak byla i jednatelka této společnosti Lucia Novanská.

lpitriska ( 15. března 2013 08:58 )

Ten jde myslím do aeroholdingu

luder ( 15. března 2013 01:50 )

Co se týče Ratha, to jistě ano, ale hlavně nezapomenout také na ty gigazloděje, kteří se na nás usmívají denně z obrazovek.

Shelby16 ( 15. března 2013 00:57 )

Puhajková, že se nestydí !!! že jí hamba nefackuje

Shelby16 ( 15. března 2013 00:56 )

To je svi*ě zlatokopka A Rath hybaj zůstat ve vězení za ty krádeže a korupci

mortis69 ( 14. března 2013 23:46 )

Takže shrnuto:Chudomel mele o úsporách a vytvoří zbytečné místo,s odůvodněním nezbytnosti Takovou hovadinu může splodit jedině socan,který je těžce ve vleku zloděje Rátha Hlavně,aby příště nevyhráli volby,to by teprve byla trafika

Zobrazit celou diskusi