Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Brutální útočník z Jeseníku: Chystal svatbu, půjde do basy

Napadený Tomáš ukazuje na místo, kde ho v psasáži strhl z lavičky a zkopal útočník
Napadený Tomáš ukazuje na místo, kde ho v psasáži strhl z lavičky a zkopal útočník  (Autor: Foto Blesk - Jiří Krušina, Policie ČR)
Autor: kru, simao.k - 
13. března 2013
14:38

Agresivní muž (33) napadl v obchodním centru v Jeseníku Tomáše (34) a ostatní jen přihlíželi. Nikdo nic neudělal. Reakce okolí zděsily i policii. A Blesk pátral po totožnosti agresora, který skončil ve vazbě. Plánoval prý svatbu, nyní mu hrozí až 10 let za mřížemi.

Neslyšet a nevidět, to je zřejmě heslo, kterým se řídí lidé z Jeseníku. Chodili kolem, nebo museli vše vidět z okolních obchodů. Přesto nezasáhli, když agresor napadl Tomáše (34), shodil ho z lavičky na zem, bil a kopal.

"Bohužel máme na výloze plakáty a byly zavřené dveře, takže nic nebylo slyšet," vymlouval se provozovatel sousedního infocentra. V kavárně pro změnu obsluha řekla, že podobné útoky jsou v Jeseníku běžné.

"Je to tady normální a divím se, že se z toho dělá taková věda," konstatoval číšník. Co naplat, že napadený Tomáš prosil ostatní o pomoc. Otáčeli se k němu zády.

Útočník: Místo svatby basa

Útočník z Jeseníku byl vzat do vazby. Blesku se podařilo zjistit, že v nejbližší době plánoval svatbu s přítelkyní. Za útok mu hrozí 10 let vězení.

Dle známých byl za vším alkohol. "Není to špatný kluk, ale když se opije, tak je agresivní a nic si nepamatuje," prozradil Blesku zdroj. Tentokrát to však útočník s agresivitou notně přehnal.

Video  Násilník brutálně zmlátil muže v obchodním domě v Jeseníku, lidé jenom přihlíželi  - Policie ČR
Video se připravuje ...