Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Co chce pražský magistrát: Prostitutky budou podnikatelky! Zaplatí daně!

Autor: ska - 
13. března 2013
22:01

Jak se stát ze šlapky podnikatelkou? Snadno! Stačí, aby vstoupil v platnost chystaný zákon, který připravuje vedení hlavního města. Z nejstaršího řemesla by mohla být živnost jako každá jiná.

„Je to služba poskytována dlouhodobě a za úplatu, takže se termínu podnikání nevyhneme. Návrh zákona počítá s tím, že bude provozována na základě zvláštního povolení, které vydá příslušný úřad. Prostitutky budou odvádět daně, platit zdravotní a sociální pojištění,“ popisuje Lukáš Manhart, radní pro legislativu.

Každé tři měsíce k doktorovi

Sexuální „podnikatelky“navíc každé tři měsícebudou muset na povinnou zdravotní prohlídku. Pokud by prostitutky nebo provozovatel klubu neukáží řádná povolení, mohou dostat pokutu od 15 tisíc do 2 milionů n. Obce a městské části by si tak mohly rozhodovat, kde a za jakých podmínek by nevěstince fungovaly. Nebo by je také nemusely povolit vůbec.

mortis69 ( 14. března 2013 04:17 )

Ne nadarmo se říká-nejstarší řemeslo světa Šlapali,šlapou a šlapat budou,dokud chlapi nadržení budou Jen mně štve,že Bleskáči zase omezujou diskuse u vybraných článků (viz nový papež...atd)

Zobrazit celou diskusi