Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Další oběť nekončící metylové smršti? V Opavě našli mrtvého mladíka (†25)

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: psch, ČTK - 
11. března 2013
13:35

Ač se zdálo, že metanolová aféra utichá a trh je zbaven závadného alkoholu, z omylu vyvedl dnešní případ. V Opavě zemřel mladík (†25), s největší pravděpodobností na otravu metylem, minulý týden ho našli u něho doma.

Tělo mladíka našli v bytě v Opavě. "Dle předběžných závěrů soudních znalců, příčinou úmrtí muže byla intoxikace metylalkoholem," řekla mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

V Moravskoslezském kraji jde už o 24. oběť metanolu. Celá aféra trvá už více než půl roku, za tu dobu zemřely v České republice čtyři desítky lidí.

Poškozených, tedy lidí, kteří požili otrávený alkohol, je víc než 120. Policie ve věci stíhá přibližně sedm desítek lidí. Většina z nich byla obviněna z ohrožování zdraví závadnými potravinami. Letošní otravy metanolem už bude policie vyšetřovat zvlášť mimo hlavní část kauzy.

zadnice ( 11. března 2013 15:09 )

K tomu Kalousek a spol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e.44 ( 11. března 2013 14:56 )

Já bych na místě těch obviněnejch raděj viděla skutečný viníky. Ale ono je to vlastně stejně jedno. Chlast se pančuje už od doby kdy byl vynalezenej, vždycky se pančoval a pančovat se bude. Jenom občas je potřeba to vytáhnout na povrch, když je zapotřebí aféry k odpoutání pozornosti od něčeho jiného.

e.44 ( 11. března 2013 14:46 )

To už máš jednodušší se předávkovat rovnou práškama na spaní, jelikož veškeré prášky, jejichž předávkování vede ke smrti, působěj ve větším množství ve spojení s jakýmkoliv alkoholem jako dávidlo.

jindraa ( 11. března 2013 14:34 )

Nepřekvapilo by mne, kdyby po té mediální masáži mnozí "objevili" skvělý způsob sebevraždy. Stačí 1 deci, pro jistotu 2 , k tomu nějaké prášky na spaní , lehnout si, usnout a je to. Jen se to nesmí udělat někde, kde bydlí ještě někdo jiný, to by mohli dotyčného najít a slepý by to možná přežil...

rumovapalice ( 11. března 2013 14:33 )

státe - musíme si pálit sami, zase ostrouháš, jako s daněma když jedem na švarcsystém, je mi líto

Zobrazit celou diskusi