Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Romantika na vlnách: Milence při žádosti o ruku smetla vlna a skončili v moři

Zásnuby přerušila obrovská vlna
Zásnuby přerušila obrovská vlna  (Autor: Repro YouTube.com)
Autor: vk - 
10. března 2013
14:40

VIDEO | Šumění vln, západ slunce... Američan Matthew Hartman své zásnuby pečlivě naplánoval. Člověk ale míní, příroda mění. Ve chvíli, kdy Matthew poklekl před svojí přítelkyní Lis, aby se jí zeptal, zda si ho vezme, smetla dvojici obří vlna!

Ano mu tak dívka řekla až o několik minut později, když se oba se smíchem vrátili na břeh a Matthew se ujistil, že při nečekané spršce nepřišel o prsten. Video z netradičních zásnub v kalifornském Long Beach nakonec skončilo na Youtube.

„Měla jsem to nejlepší/nejbláznivější zasnoubení! Přítel mě překvapil písní, kterou pro mě napsal. Zpíval ji na vrcholu skály obklopené oceánem v Laguna Beach. Jakmile ale poklekl a požádal mě, abych si ho vzala, pohltila nás obrovská vlna. Rychle jsem ale vyskočila z vody a řekla mu ANO!,“ okomentovala celou situaci mokrá ale šťastná Lis na internetu.

kuna ( 10. března 2013 17:46 )

Taky jsme zazili takove vlny u more , postavili jsme se vzdy tem vlnam do cesty a ta se pres nas prelila ale jasne ze v dostatecne bezpecne vzdalenosti na plazi.Vlna ktera se pres nas prelila pri dopadu na pisecnou plaz silne zpenila a behem nekolika vterin se vratila zpet do more.Ale tech nekolik vterin jsme byli pod tou zpenenou vodou .Byla to takova zabava.

Zobrazit celou diskusi