Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Zavražděnou matku čtyř dětí našli v lese: Policie zadržela jejího přítele!

Autor: Jiří Čada, Jitka Pecharová - 
7. března 2013
14:14

Jihlavští policisté už zadrželi Pavla P. (48), který je podezřelý z vraždy Veroniky M. (†37). Je to její současný přítel. Tělo matky čtyř dětí (6 až 20) našel v pondělí ráno v lese u obce Sklené na Žďársku lesník. Leželo v příkopu u cesty a bylo přikryté smrkovými větvemi.

„Zavražděná policii není úplně neznámá,“ prozradil Blesku jeden z policistů. Podle jeho slov pracovala paní Veronika v jednom z barů ve Vysokém Mýtě. „Byla namočená asi v drogách a také je zřejmě i distribuovala,“ řekl včera překvapivě Blesku jeden z jejích známých.

Kriminalisté ve středu na parkovišti před nemocnicí ve Vysokém Mýtě našli auto, kterým zřejmě vrah mrtvou ženu dopravil do lesa na Vysočinu. „Na parkovišti policisté prohlíželi jedno ze zaparkovaných vozidel. Pak ho naložili na odtahovou službu a odvezli,“ informoval Blesk jeden ze svědků události.

V policejní cele v Jihlavě je nyní přítel Veroniky M. Žena ho prý znala pouhý týden a o minulém víkendu se s ním údajně chystala ve vypůjčeném autě na výlet.

„Zadržený zatím odmítá vypovídat,“ potvrdil Blesku jeden z policistů. „My se k celé záležitosti nebudeme vyjadřovat,“ uvedla mluvčí jihlavských policistů Dana Čírtková.

„S těma dětma se velmi často stěhovala. Teď tu žila v nájmu u souseda. Nejstaršímu klukovi je dvacet, nejmladší holčičku měla šestiletou,“ vypověděl jeden z obyvatel ulice, kde Veronika v posledním čase přebývala. Tam ji také lidé naposledy viděli s dnes už policisty zadrženým mužem. „Já jen vím, že on tu nedaleko odtud bydlel na ubytovně,“ dodal muž.

Pavel P. je již třináctkrát soudně trestaným mužem. Má za sebou už 20 let v kriminálu. Dnes u výslechu strávil 3 hodiny a hrozí mu až výjimečný trest.

Video  V přkopu pod hromadou smrkových větví bylo nalezeno nahé tělo zavražděné ženy  - Blesk - Jiří Čada
Video se připravuje ...

 

hajula001 ( 8. března 2013 10:45 )

Co to tady meleš seš normální?

lunatic ( 8. března 2013 04:31 )

 Na fotce nevypadá,že by jí ta vražda vyvedla přespříliš z míry ...

hajula001 ( 7. března 2013 21:15 )

Vy tady teda píšete sračky děti za nic nemůžou a máma je jen jedna a oni jí měly rádi

jahodove_ticho ( 7. března 2013 20:50 )

barmanka, dítě v sedmnácti, starej dědek jako partner...no ta už si ten svůj čas tady odečítala sama )))

janina7777 ( 7. března 2013 20:12 )

Zobrazit celou diskusi