Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragická nehoda na Mánesově mostě: Přijeli z Moravy a zemřeli při procházce Prahou…

Autor: rvs, mal, jh, aja - 
6. března 2013
19:42

Pár z Blanenska si zajel do Prahy a našel tady smrt! Muže (†42) a ženu (†43) srazilo na cestě na romantickou večeři auto z Mánesova mostu do Vltavy. Žena zemřela v nemocnici, po těle jejího přítele policisté stále pátrají.

Dvojice přijela z Moravy do Prahy na firemní akci, která se konala v úterý vpodvečer. Po ní se rozhodli, že si návštěvu zpestří trochou romantiky. „Chtěli si ještě společně zajít na večeři,“ prozradil zdroj Blesku.

Osudné rozhodnutí

Dvojice nejela tramvají, aby si užila večerní Prahu, vydala se přes Mánesův most pěšky. Právě to se páru stalo v úterý před sedmou hodinou večer osudné. Když přecházeli po mostě mezi Starým městem a Malou Stranou, stali se obětmi dopravní nehody.

Řidič (67) Vokswagenu Polo, který zcela ztratil kontrolu nad řízením svého auta, vjel na chodník a muže i ženu smetl přes zábradlí do Vltavy.

Neměli šanci

Všechno se seběhlo rychle. Dvojice nestačila vůbec zareagovat. Ženu se záchranářům podařilo po půl hodině najít o několik stovek metrů dál po proudu řeky. Napoprvé se jim podařilo ji probrat k životu, v nemocnici ale brzy ráno po opakovaném pokusu o oživení zemřela. Po jejím partnerovi policie v průběhu středy stále pátrala. Není prakticky žádná šance, že by mohl být ještě naživu. Po muži doma zůstala osmnáctiletá dcera, po ženě sedmnáctiletý syn.


Znáte dvojici, která tragicky zemřela? Ozvěte se nám na telefonní číslo 724014586 nebo na mail tip@blesk.cz

pouták pouták | Blesk

zodiak ( 8. března 2013 19:17 )

Naprosto souhlasim s pannou, protoze mladi frajeri si mysli ze sezrali salaounovo moudro. Ale at si daji pozor kdyz budou mit stesti, tak se mozna taky dozijou tech 67 let, pokud si nekde nenamlati a nekoho nezabijou. Moje partnerka byla prave zabiata pri automobilove nehode, kdyz jeden 32lety "zkuseny" sofer jel jak blazen a do protismeru. Jemu se nic nestalo, ale ja se synem jsem sam. A rodinny zivot v tahu. Tak se prosim umirnete ve vyrazech a radsi si jeste jednou udelejte ridicak!

radekfilosof ( 8. března 2013 10:29 )

Poíše se jinde, že to byli dva lidé, kteří spolu žili dlouhodobě

radekfilosof ( 8. března 2013 10:27 )

To je spíše otázka funkční kapacity mozku a vteřinové reakce, než otátka věku. Jak by asi žili důchodci, když by se jim po 65 letech odebíral řidičák?? To jer otázka biologického věku, ne kalendářního

tipr ( 8. března 2013 08:12 )

Tak si dej bacha az budes na sluzebni ceste .

va45 ( 8. března 2013 00:42 )

 Dědkové už nepatří za volant.

Zobrazit celou diskusi