Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Klausovo odcházení: Internet se baví koncem prezidenta

Autor: simao - 
6. března 2013
12:48

Zavřete oči, Václav Klaus pomalu a jistě odchází. Již zítra vyprší Klausovi jeho prezidentský mandát. Na Blesk.cz můžete podrobně sledovat poslední Klausův celý den ve funkci hlavy státu, se kterým je však spjatá i celá řada vtípků, kolujících po internetu.

Takhle nějak šel čas s Václavem Klausem. Během svých dvou funkčních období se stal terčem řady vtípků. Zatímco si Klaus užívá svůj poslední celý den ve funkci hlavy státu, internet se baví na účet končícího prezidenta. Témata jsou jasná - amnestie, velezrada, ale i to, co bude Klaus dělat, až definitivně odejde z Hradu.

Kvůli obžalobě z velezrady za něj drží fanynka hladovku

Sám Klaus má přitom jiné starosti - "na triku" má žalobu z velezrady, kterou podal Senát k Ústavnímu soudu. Premiér Nečas tenhle krok na dnešním společném brífinku odsoudil, našli se však tací, kteří zašli ještě dál.

Již osmým dnem drží za prezidenta Klause hladovku jeho fanynka Jiřina Sýkorová (45), která nesouhlasí s obžalobou Klause z velezrady.

A tak je s koncem prezidenta Klause spjata i řada kuriózních situací. Jednou z nich je třeba i vzájemné "obtěžkání se" vyznamenání společně se slovenským prezidentem Klausem.

itartas ( 9. března 2013 09:29 )

Janek Kabulka · Autor nejlepších komentářů · Vysoká škola ekonomická Přesně o to šlo.Majetky strýce podléhaly Benešovým dekrétům a tento rod je kvůli spolupráci s fašisty nemohl dostat zpátky.Co nedovoloval zákon zařídil pravdoláskař Havel.Takže teď je spící kníže nejbohatším českým feudálem.U Havlových příbuzných se taky jednalo o paktování s fašisty a jejich majetky taky podléhaly Benešovým dekrétům.Jak vidíte,všechno jde.Naši legislativci dokážou ohnout každý zákon ve prospěch toho,kdo je zrovna u moci.Děje se to v nezměněné míře i v současné době.Stále platí to Fučíkovo Lidé,bděte

itartas ( 8. března 2013 22:09 )

Klaus moc dobře věděl o čem mluví....

itartas ( 8. března 2013 22:07 )

pravda osvobozuje Writing away with Blog.com Václav Havel … novodobý Klement Gottwald nebo Reinhard Heydrich ? Post in Uncategorized / 4 Mar 2012 / 0 Comments Václav Havel podle zákona přinesl naší zemi svobodu a demokracii. Prý. Podle oficiální verze historie Václav H. pomohl svrhnout zločinný totalitní komunistický režim a proto si tento zákon zaslouží. Zde končí pohádka a začíná tvrdá a nepěkná realita. Historie totiž jak známo neskončila v roce 1989 ani 11.září 1991 (kdy byl bývalým šéfem CIA a momentálním prezidentem USA papa Bushem v OSN oficiálně vyhlášen New World Order) a Václav H. se neodebral do politického ústraní popíjet jím velmi oblíbené lihoviny či například meditovat k marxistovi Dalajlamovi do Kašmíru nebo mlátit jarmulkou o Zeď nářků v jeho etnické domovině (na jejíž občanství měl díky svému původu právo) ale právě naopak, byl politicky činný jako nikdy předtím. A zde je kámen úrazu. Václav H. totiž dalších více než 20 let pomáhal kabale vybraných západních tajných služeb v likvidaci nejdříve našeho československého státu a poté v likvidaci naší suverenity, právního státu … a svobody i demokracie. Václav H. byl za dob tzv. reálného socialismu placen západními tajnými službami a zřejmě sám dobře věděl, že ve světě tajných služeb nic jako “bývalý agent” neexistuje. Jeho činy po celých 20 let po převratu prokazovaly, že jim nikdy nepřestal sloužit. Možná i proto že si jeho loajalitu a poslušnost pojistily tím, že mu spolu se zchudlým rakouským feudálem, nyní švýcarským občanem, Schwarzenbergem (kterému se v evropských diplomatických kruzích přezdívá “ministr zahraničí České sionistické republiky”) pomohly prolomit Benešovy dekrety hned po listopadu 1989 protizákonnými restitucemi, za které mohl být Václav H. kdykoliv odveden v klepetech do tepláků. Ostatně zde se zřejmě skrývá motivace Václava H. a jeho kumpánů ohledně jejich snahy o tzv. humanizaci vězeňství, jelikož tušili, že je může potkat osud ukrajinské plynové princezny Tymošenkové,

skygger ( 7. března 2013 00:55 )

daggan: Normalní a slušný lidi...Dnes nenažranost, korupce, neúcta ke stáří..... Hmmm smůla, že vás nemůžeme hodit do té doby..Alespoň by jste poznal za měsíc s kulkou v hlavě a bez soudu, že jste asi nepsal moc pravdivě... Korupce byla v té době též a to o dost více a chování ke starším také dost podobná... Jestli myslíte, že nebyl problém jít večer na procházku, tak to už je jen na vás...Ryskoval jste stejně... Jinak abych upřesnil, tak ti makači byli dělníci a nemakači učitelé, účetníci atd.. Tedy samí vzdělaní lidé ohrožující komunistickou diktaturu určené pouze pro blbé, kteřípoté pro váší inteligenci(ti vzdělaní) a s vaší radostí byli například za prohřešek proti komunismu npř. nesouhlasem odsouzeni k práci v uranovém dole, který měl titulek:"Prací ke svobodě" Kdo pracoval však hodně, tak se dostal samozřejmě na svobodu v rakvi, kde přišel rodině dopis "(jméno) při útěku byl zastřelen, na pohřeb nechoďte (velitel)".. Jinak v politice je pravice a levice! Akorát levice lže a lživě slibuje a lže a lže a v pravici je dneska každý za sebe, takže nejde odsoudit všechny narozdíl od levice, kde špinavě slibují nesplnitelné všichni dohromady.. Ke všemu v žádné zemi nikdy nebyl dobrý Socialismus a ani komunismus... Ověřená je akorát demokracie, ale bohužel při ní lidem naroste nos a zapomenou na minulost...

daggan ( 6. března 2013 21:30 )

Vážení!1938 má velikou pravdu tato paní.Do r.1989 republika byla vazalem SSSR.S komunistickým režimem měli problém političtí odpůrci a chartisté.Ale normální a slušní lidé se nemuseli ničeho obávat a hlavně byli zaručeny sociální jistoty.Režim nekompromisně trestal nemakačenka,podvodníky, příživníky,feťáky a zloděje.Neexistovala večer obava jít na procházku,lidé se daleko více společně bavili a pomáhali si navzájem.A dnes?Morálka,soudržnost,sociální cítění,nenažranost, korupce a úcta ke stáří národa totálně v hajzlu. Toto není o komunistech,ale celospolečenského problému Česka zaviněného hlavně politiky všech parlamentních stran od r.89. V ČR není pravice a levice,ale politický paskvil parlamentních polit.stran zajišťující si miliardové finance ze státních zakázek pro své příjmy, potřeby a na národ a voliče totálně s.rou!Proto ten boj o voliče před volbami.

Zobrazit celou diskusi