Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Identita Batmana odhalena! Muž, který dotáhl hledaného na policii, odložil masku

Autor: shp - 
5. března 2013
23:25

Maskovaný jako Batman přišel na policejní stanici, kam dotáhl hledaného muže. Všichni se ptali, kdo je oním pomocníkem zákona. Hrdina se nyní odhalil, je to poslíček, který rozváží čínské jídlo. A kamarád zadrženého.

Dannyho Frayna, který stane u soudu kvůli podezření z krádeže, přivedl na stanici jeho kamarád Stan Worby (39). Držel ho za oblečení a poté ho hodil na policisty se slovy: „Chytil jsem ho pro vás, je celý váš!“

Vydařený vtípek

Jenže jak teď vyšlo najevo, vše byl nápad a práce právě Dannyho, který se chtěl vzdát spravedlnosti. „Danny chtěl, abych ho odvedl na stanici, byl to opravdu vydařený vtípek,“ prohlásil Stan. A právě on mu do duše vnukl, že by se měl zachovat jako chlap. „Mluvil jsem s Dannym během posledního týdne a snažil jsem se, aby dostal rozum. Už mě unavovalo se pořád zpovídat policii o tom, co můj kamarád dělá,“ dodal Stan, který se živí rozvážením čínského jídla.

prycsvladou ( 6. března 2013 06:29 )

ten má dost

namoroman ( 6. března 2013 01:58 )

Tak tohle byla ta největší blbost co jsem kdy četl... (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) FAKTICKY (N) (N) (N) (N) (N) (N)

cinderella1 ( 6. března 2013 01:21 )

Ti Britove maji ale skvely smysl pro humor!

Zobrazit celou diskusi