Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Děsivá nehoda v Praze: Auto najelo do lidí, dva chodce srazilo do Vltavy!

Autor: simao, David Malík, rvs - 
5. března 2013
19:22

VIDEO: V Praze u Mánesova mostu došlo k pořádně dramatické nehodě! Osobní auto zde najelo do lidí, dva z nich smetlo do Vltavy a pátrali po nich záchranáři. Jednu chodkyni již našli a podařilo se ji oživit. Po druhém chodci se stále pátrá.

"Přijali jsme oznámení od záchranářů o tom, že auto mělo najet do lidí a někteří chodci pak skončili v řece," potvrdil v úterý v podvečer mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Zatím však není jasné, co se na místě přesně stalo. Podle prvních informací dostalo auto, jedoucí od Malostranské směrem k Rudolfinu, smyk a narazilo do chodců. Dva z nich spadli z mostu do Vltavy a pátrali po nich hasiči na člunech, potápěči i vrtulník.

Řidiče odvezli do nemocnice

Řidič (67) skončil zaklíněný v autě a po vyproštění ho odvezla sanitka. "Řidič byl převezen do nemocnice, takže nemohla být potvrzena dechová zkouška," potvrdil policejní mluvčí Hulan.

Podle informací Blesk.cz vylovili záchranáři jednu z chodkyň nedaleko Nemocnice Na Františku a bojovali o její život. Nakonec se podařilo obnovit její životní funkce a zhruba čtyřicetiletá žena byla taktéž převezena do nemocnice.

"Do řeky spadli podle svědků dva lidé, jednoho jsme již vytáhli," potvrdila mluvčí pražských hasičů Pavlína Adamcová. Po druhém chodci se stále pátrá. Doprava na mostě i v jeho blízkosti byla přerušena.

Video  Video z místa dramatické nehody v Praze na Mánesově mostě  - Blesk - Richard Veselý
Video se připravuje ...

calexandra ( 6. března 2013 16:12 )

No to video je opravdu velmi informacni....pffffff

sugar2 ( 6. března 2013 10:35 )

Řidič mohl mít infarkt, takže nemluvím,když nevím.

slider ( 5. března 2013 22:52 )

V Cechach jsou spatne cesty,je nebezpecne!

ninga ( 5. března 2013 21:22 )

Janoušek na vycházce ...

pejrak ( 5. března 2013 21:18 )

zajímalo by mně jestli než sešlápl plyn tak jestli spustil stírače a pokud řidič nezdechl možná se dočká amnestie a hurá může vraždit autem dál

Zobrazit celou diskusi