Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bratr Obamy je násilník? Prý zbil dvě ze svých dvanácti manželek a svedl školačku (17)!

Autor: shp - 
4. března 2013
12:10

Jeho nevlastní bratr je nejmocnější muž Spojených států, výrazný řečník a milující manžel. Z šarmu a charakteru Baracka Obamy ale jeho sourozenec Malik moc nemá. Je obviněn z toho, že zbil dvě ze svých manželek.

Kolik má Malik Obama (55) manželek, se přesně neví. Jeho blízcí hovoří o tom, že jich má již dvanáct. I když se to může zdát z pohledu Čecha nepředstavitelné, v mnoha afrických státech je polygamie legální. Mlácení manželek však nikoliv.

Mlátil je pěstmi

V Africe nyní probíhají volby a Malik Obama kandiduje na post guvernéra v okresku Siaya. Jak už to tak bývá, před volbami se na něj vynořila spousta špíny. Dvě z jeho dvanácti manželek ho obvinily z bití. Podle nich je Malik nejenom muž ostrého slova při rozvášněném řečnictví, ale i tvrdých úderů pěstí při hádkách.

Svedl ji v sedmnácti letech

Nejmladší a nejnovější ze svých manželek, Sheilu Anyango (20), navíc svedl, když jí bylo teprve 17 let a chodila do školy. Legálně lze sex v okresku ale provozovat až od osmnácti let! Mohl se tak dopustit závažného trestného činu, který by mu mohl překazit politickou kariéru.

Nešťastná manželka

Sama Sheila v manželství rozhodně šťastná není. „Zpočátku byl hodný, když jsme se seznámili v mešitě. Ale změnil se. Vzít si ho za muže byla moje největší chyba života. Mlátí mě, je sprostý a pořád se chce hádat,“ prohlásila mladá žena.

hulimihoukolen ( 5. března 2013 10:09 )

Jojo, Kena... jen zacaly volby a uz se strili.

hulimihoukolen ( 5. března 2013 10:09 )

Prave naopak, cestuju hodne a neziju v CR. Kazdopadne cerni jsou stejni vsichni-minimalne v tom, ze jsou cerni. Za 5 let zivota v JAR a dalsi 3 v Nigerii jsem jich poznal celkem dost. Lituj sama sebe, peetcho.

cinderella1 ( 5. března 2013 01:10 )

a co ma jako byt?

cinderella1 ( 5. března 2013 01:08 )

hulimihoukolen, zlymikes, ivuska1 Pisete koniny, chytri jste jako Hurvinek a vite s prominutim prdlacky! Kazdy kdo je tmave pleti je tady srovnavan s tema vasima ceskyma nemakacenkama, ktere podporuje stat. Proc? Oni nejsou vsichni tmavi lide prece stejni, tak nevim proc je hazite vsechny do jednoho pytle? Je videt, ze sedite jen doma na zadku, necestujete a nemate moznost poznat lidi ruznych narodnosti. Je mi vas docela lito, ... takova zabednenost!

babicovyjedy ( 5. března 2013 00:47 )

Pan bratr je znacne cernejsi

Zobrazit celou diskusi