Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dramatická honička na D1: Policisté během akce nepochybili

Autor: ČTK - 
2. března 2013
13:25

Vyšetřovaní dramatické honičky, která skončila smrtí sedmnáctiletého mladíka, stále pokračuje. Už teď je ale jasné, že policisté během akce nepochybili.

Policisté při pronásledování sedmnáctiletého mladíka, které v pátek skončilo tragickou dopravní nehodou na 119. km D1, podle závěrů Generální inspekce bezpečnostních sborů nepochybili. Mladý muž při snaze policii uniknout narazil do několika dalších vozů a na místě zemřel.

"Analýza případu už z naší strany skončila. Pokud by se objevily nějaké další okolnosti napovídající tomu, že by ze strany policistů mohlo dojít k nějakému pochybení, znovu bychom to začali prošetřovat," řekla mluvčí inspekce Radka Sandorová.

Policejní vyšetřování nehody podle mluvčího jihlavské policie Martina Duška stále probíhá. Výsledky nařízené pitvy, které by mohly pomoci k objasnění okolností havárie, podle mluvčího policie ještě nemá.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

reggina ( 4. března 2013 14:52 )

Staci ze ho rozmazlovali rodice. Jednoducha rovnice:ciny-nasledky! Choval se jako vrah na dalnici, a tak dopad! Ponauceni pro ostatni magory!

prosba ( 4. března 2013 06:39 )

Pomozte nám prosím! Při páteční honičce na D1 byl zraněný 31letý muž - člen naší rodiny. Pokud máte video nebo fotky z místa nehody, zasílejte nám je prosím na mail: autonehoda2013@seznam.cz Zraněný je sám dobrovolný hasič, pomozte tentokrát vy jemu! Děkujeme. Kopírujte prosím tento text do svých profilů na facebooku nebo svým známým zasílejte text s naší prosbou mailem, ať se o naší prosbě dozví co nejvíce lidí....

arcaben ( 3. března 2013 06:40 )

Změň prášky psychopate!Co jiného jsi,když tady obhajuješ spratka,který neměl VŮBEC co dělat za volantem!!Kdyby si magor nehrál s"odjištěným"garnátem nemuseli by ho policajti stavět a kdyby poslechl několikeré výzvy k zastavení nemuseli by policajti uzavírat dálnici...Ty pako,kdyby ho nechali jet dál tak to mohlo dopadnout mnohem hůř!!A veškěrou způsobenou škodu by měli dát k úhradě jeho rodině!!Rodiče zodpovídají za svoje ratolesti,jemu bylo 17let tak o tom žádná diskuse!!!

arcaben ( 3. března 2013 06:34 )

Přesně tak kobyla1,tytyty dělali,ale blbánka to dvakrát nevzrušovalo...vetší vodvaz bylo jet jako máčo a s fotrovo autem ohrožovat všechny okolo.Fascinuje mě jak se pokaždé najde tlupa ochránců magůrků..

arcaben ( 3. března 2013 06:31 )

to myslíš vážně??A jak b ytak na něho čekali u něho doma,on mohl svým řáděním na silnici způsobit mnohem větší neštěstí=třeba setsřelit plně obsazené auto s tvými známými...pak by jsi byl první kdo by ječel,proč policajti nic nedělali a čekali na něho před barákem až se vrátí z dobrodružné výpravy??!!Ty jsi hlava karkulko

Zobrazit celou diskusi