Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Řidič omdlel, autobus řítící se v protisměru zachránily dvě cestující

Řidič autobusu omdlel,  řídit museli cestující
Řidič autobusu omdlel, řídit museli cestující  (Autor: reprofoto youtube.com)
Autor: INT, mok - 
2. března 2013
12:25

VIDEO: Dvacítka cestujících v autobusu zažila opravdové drama, když řidič autobusu z ničeho nic zkolaboval. Naštěstí je zachránila dvojice pohotových žen, které se ujaly volantu..

Jízda autobusem na severu Polska mohla stát dvacet cestujících život. Řidič totiž s největší pravděpodobností omdlel a vozidlo se nekontrolovatelně řítilo do protisměru. Situaci naštěstí zachránily dvě ženy, které se pohotově ujaly volantu a po 400 metrech se jim podařilo autobus zastavit.

Ačkoliv autobus narazil do svodidel a do zaparkovaného auta, cestujícím se naštěstí nic nestalo. „Tito lidé svým odvážným činem zachránili všechny cestující,“ řekl ředitel gdaňského dopravního podniku Piotr Topolewicz pro televizi TVN24.

Řidič autobusu je momentálně ve vážném stavu v nemocnici. Proč upadl během jízdy do bezvědomí ale zatím není jasné.

donchicho ( 2. března 2013 15:30 )

To se nedivte kdyz nekterym profesionalnim ridicum se blizi 70-ka.Aby neumreli hladem museji k duchodu/almuzne/ dale pracovat.Sam ze sveho okoli znam pripad /muj velmi dobry znamy/ kdy dotycny po odpracovani 34let pobira duchod 6180kc a je nucen jezdit nakl.vozem jeste v 67letech,aby mel nejake penize....S pribyvajicim casem i tyto prihody budou castejsi...

Zobrazit celou diskusi