Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dopadli muže se schizofrenií: Skrýval se v lesích a chystal vraždu psychiatra

Poslední zveřejněné podoby Jindřicha Jetmara, po kterém policie pátrala
Poslední zveřejněné podoby Jindřicha Jetmara, po kterém policie pátrala  (Autor: ČTK, Policie ČR)
Autor: Jana Ulrichová - 
2. března 2013
10:20

Od ledna pročesávali policisté lesy na Děčínsku. Pátrali po nebezpečném Jindřichovi Jetmarovi (47), který plánoval vraždu svého psychiatra. V noci na sobotu ho speciální jednotka zadržela mezi obcemi Janov a Růžová.

Policisté před Jetmararem varovali veřejnost. Působil totiž v armádě a uměl zacházet ze zbraněmi. Když po něm začali pátrat, narazila na něj lesní stráž, po které střílel. Navíc je schizofrenní a občas užívá lehké drogy, takže jeho reakce nedokázal nikdo odhadnou.

Policie ho dopadla

Kraj, kde se více než měsíc skrýval, dobře znal. Vlastnil tam chalupu, kterou mu zabavil exekutor. Novému majiteli ji pak ze msty vykradl. Lidé z Děčínska si teď mohou oddychnout. „policisté obklíčili dva objekty v okolí obcí Janov a Růžová. V jednom z nich se hledaného Jindřicha Jetmara podařilo zadržet,“ potvrdila policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Nyní už je Jetmar, podezřelý z přípravy vraždy, v policejní cele.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pepinno ( 4. března 2013 20:36 )

Tak pro všechny ty, co jsou natvrdlý a nebo tupouni. Jindřich nikdy nebyl armádní specialista a nemá zkušenosti s přežitím v drsných podmínkách z armády V armádě byl jen jako záklaďák v osumnácti letech a ještě jen krátce a jako řidič. .Zbraně fakt nejsou jeho hobby, a nikdy nikomu fyzicky neublížil. Ti z vás co by jej častovali skotskými střiky a podobně, můžu ujistit,že to schizofrenikům opravdu nepomáhá v léčbě. Je to můj známej a není to zlej člověk. jen se a ne uplně svou vinnou dostal do takové životní situace že přišel o všechno. Takže vy všichni,co si ho tady berete do huby a ani ho neznáte,zkuste se zamyslet nad tím,co by média dokazala vyrobit za zrůdu z kohokoli včetně vás. A potom se třeba zastydíte nad tím,co jste tady vypotili za hnus. REVU je opravdu jeho sestra a nevím,proč by ho nemohla jmenovat příjmením ????? copak je to něco hanlivého??? je mi z některých lidí fakt zle.

decathlonova-matka ( 2. března 2013 17:09 )

ještě jeden pacient se schizofrenií se toulá po pražským hradě a kouká, co by kde šlohnul, než vypadne

revu ( 2. března 2013 16:10 )

To je strašná sranda, co?

revu ( 2. března 2013 15:36 )

To děkuju za názor a že jsi mi otevřel oči. Tak jsem teda ten blbec. Lepší než žumpa.

revu ( 2. března 2013 15:25 )

Je nemocnej, nikomu neublížil. Já se jen nemůžu koukat na to, co se kolem toho případu děje, jinak bych sem, nota bene na blesk, ani nevlezla.

Zobrazit celou diskusi