Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Okamžik smrti: Fotograf zachytil skok dvou milenců z mostu!

Autor: šim - 
1. března 2013
11:29

Z těchto fotek mrazí. Čínský fotograf chtěl vyfotit hustou mlhu, která halila most přes řeku Wuhan Yangtze. Spoušť zmáčkl v okamžiku, kdy se skokem do řeky rozhodl ukončit své životy mladý pár.  

Vypadalo to, jako by mlha chtěla ten most pohltit. Vidina zajímavých snímků přivedla fotografa k mostu. Byl tímto klimatickým jevem tak zaujatý, že si neuvědomil, co se na mostě děje. „Abych byl upřímný, vůbec jsem si prvního skokana nevšiml. Tak jsem se soustředil na most, že jsem vůbec nezaregistroval, co jsem vyfotil,“ popsal celou událost fotograf.

„Fotil jsem a vtom jsem uslyšel křik lidí, že někdo skočil z mostu. Pak se ozval náraz těla na vodní hladinu,“ dodal. Pak zvedl oči zpět k mostu a viděl, jak druhá osoba přelézá zábradlí a skáče také.

„Byl jsem naprosto paralyzovaný. Když jsem ji uviděl přelézat zábradlí, nemohl jsem udělat nic, abych ženě ve skoku zabránil. Stál jsem tam s foťákem v ruce a jen jsem automaticky mačkal spoušť,“ přiznal šokovaný fotograf. Podařilo se mu tak vyfotit i smrtelný skok mladé ženy.

Policie prvního skokana identifikovala jako 20letého námezdního dělníka jménem Liu Han. Vteřiny po něm ho následovala žena, o níž se policie domnívá, že byla jeho milenkou. Motiv společné sebevraždy se zatím policii nepodařilo odhalit.

hofihofi ( 3. března 2013 04:25 )

Tady se to snad hemzi caklymi rasisty, ono je to v cine a mortis69 uz ma v hube cikany, takove caklotiny svet nevidel.

juky ( 2. března 2013 14:49 )

zamlzena ( 2. března 2013 09:41 )

jsme lidé různí, a nejvíc bolí zrada, podraz, ponižování, šikana všeho druhu. Když člověk ztrácí víru, může dospět k tomu,,že mu život již nemá co dát. začít někde jinde,a daleko nemůže každý. Je to o prostředcích. Obdivuji například pana Fishera, kterého zde totálně okradli a on stále doufá a bojuje.

zamlzena ( 2. března 2013 09:38 )

Přesněji: nebyl zachzycen skok dvojice, ale jen ženy, která skočila jako druhá.

mortis69 ( 1. března 2013 15:39 )

Na Číňany s.er,není dost mostů na světě.Kdo neskáče,není cigán hop hop hop

Zobrazit celou diskusi