Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Bezcitná matka otrávila dcerku (7) nemrznoucí směsí: Soud jí snížil trest!

Autor: shp, rvs - 
27. února 2013
15:03

(Video) To je spravedlnost? Kruté Veronice S. dnes odvolací soud v Praze snížil trest za to, že před dvěma lety otrávila nemrznoucí směsí svou tehdy pětiletou dcerku Terezku. Dostala 17 let ve vězení. Po vynesení rozsudku se Veronika rozplakala.

Krutá matka z Nejdku na Karlovarsku v roce 2010 donutila svou dceru, která se vrátila z víkendu stráveného s otcem, aby vypila čaj s chemikálií, která ji mohla zabít. Poté se bezcitně dívala, jak dívenka trpí. Původní trest 25 let od krajského soudu ve vězení jí soud snížil již v lednu o pět let. Odvolací soud nyní ještě o další tři roky.

Cítí se nevinná

Rozsudek je pravomocný. Soudce přihlédl zejména k tomu, že šlo o pokus o vraždu, který nezanechal na dítěti žádné následky. Vyměřil proto trest zhruba v polovině zákonné sazby. Veronika v soudní lavici prohlásila: „Cítím se být nevinná. Nikdo nemůže dokázat, že jsem to udělala přímo já. Je smutné, že táta mojí dcery ji přiměl, aby šla proti svojí vlastní mámě,“ prohlásila.

Video  Rozhovor se sestrou odsouzené matky  - redakce Blesk.cz
Video se připravuje ...

Objetí se sestrou

„Jediná Terezka ví, jak to bylo. Nemrznoucí směs jsem koupila já, ale to neznamená, že jsem jí ji podala,“ dodala. Poté se rozplakala. Před odchodem do věznice Veronice dovolil soudce obejmout se se svojí sestrou.

lydiena ( 28. února 2013 08:35 )

a jinak... pro Vás všechny... Výpověď Terezky kdy říká že jí to dala máma je natočená 3 měsíce soutiží s otcem.. a i soud řekl, že je jasné, že je ovliněná a má to naučený od táty. sama Terzka ve výpovědi říká, že jí to všechno říká táta. Protože ani psychložka není debil a věděla, že jí táta pěkně diktuje.. ale co první výpověď? ta, kterou vy jste neslyšeli a neviděli...?????? . já ano, pouštěli jí i u soudu! a tam Terezka říká, že maminku miluje, že chce maminku a že jí to ona nedala... tak si zaměťte pře svým prahem!!!

lydiena ( 28. února 2013 08:34 )

 a jinak... pro Vás všechny... Výpověď Terezky kdy říká že jí to dala máma je natočená 3 měsíce soutiží s otcem.. a i soud řekl, že je jasné, že je ovliněná a má to naučený od táty. sama Terzka ve výpovědi říká, že jí to všechno říká táta. Protože ani psychložka není debil a věděla, že jí táta pěkně diktuje.. ale co první výpověď? ta, kterou vy jste neslyšeli a neviděli...?????? . já ano, pouštěli jí i u soudu! a tam Terezka říká, že maminku miluje, že chce maminku a že jí to ona nedala... tak si zaměťte pře svým prahm!!!

lydiena ( 28. února 2013 08:30 )

To víte odkud že nechtěla mít malou u sebe???!!! . Když se rozešli a žádala o svěřní do její péč tak Radkovi to bylo úplně jedno! On malou nechtěl a nikdy si s ní ani nehrál, nešel na procházku, nic jí nekoupil, jenom chlastal!

zelena.karkulka ( 27. února 2013 22:56 )

lehni

fiamma ( 27. února 2013 22:25 )

Neuveritelne.na co jsou tedy soudci?spravne prala bych aby si stejny horor zazil nektery ze soudcu-jiste by to videl jinak.a hlavne vsichni vezni by meli ve vezeni pracovat-zadarmo ten jejich pobyt neni.

Zobrazit celou diskusi