Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Václav Klaus ml. se tajně oženil s mladou přítelkyní!

Autor: psch, puk - 
25. února 2013
11:08

Neuběhl ani půlrok od rozvodu a syn dosluhujícího prezidenta Václav Klaus mladší (43) do toho opět praštil. Tajně si vzal svoji o 16 let mladší přítelkyní Lucii Hřebačkovou (27). Obřadu se zúčastnila jenom rodina a pár přátel, ostatní šťastný páreček potěší chystanou after party.

Václav Klaus mladší musí být opravdový romantik. V sobotu si v Krkonoších vzal svoji o 16 mladší přítelkyni. Ale! Obřad byl tajný a konal se v hotelu s opravdu příznačným název - V Nebi - a jako v nebi se nejspíš oba zamilovaní cítili. Na vyměňování prstýnků se dívalo 25 lidí z rodiny a úzkého kruhu přátel.

Mlaďoučká Lucie Hřebačková se konečně dočkala! O svatbě spolu mluvili už dlouho, možná od doby, kdy ji Klaus ukázal poprvé na veřejnosti. Bylo tomu tak v červenci 2011, kdy ji vyvedl na karlovarský filmový festival, kde přiznali, že spolu už rok žijí.

„No, co vám k tomu mám říct. Bylo to hezké,“ řekl stroze novopečený ženich Václav Klaus mladší s tím, že pro další přátele chystají velkou after party.

Veselejší období

Seznámili se v roce 2010, po rozchodu s manželkou. Seznámili jsme se úplně normálně, ve společnosti. Tehdy jsem bydlel u maminky a měl jsem takové veselejší období. Lucie byla jednou z dívek, kterou jsem tehdy potkal. Byla laskavá a milá a líbilo se mi s ní, tak jsme spolu zůstali," řekl Klaus dříve pro Aha! s tím, že věkový rozdíl vůbec nevnímá.

Absolventka ČZU

Lucie může mít vůči svému muži, řediteli soukromého gymnázia, naprosto čisté svědomí. Disponuje totiž vysokoškolským titulem, je absolventkou České zemědělské univerzity. Jak píše na svém profilu na Facebooku, sympatizuje s ODS, je zatvrzelou Pražandou a miluje letní grilování. Otázka je, jestli s Václavem společně fandí Spartě a poslouchají u toho Katy Perry – to jsou totiž její další záliby a lásky.

Rozvod s Kamilou

V říjnu minulého roku se po roce tahanicí Klaus mladší rozvedl s Kamilou (40). Před soudním jednáním se jen chladně pozdravili, na chodbě od sebe seděli 15 metrů. Bylo naprosto očividné, že jeden druhého už vůbec nepřitahuje.

Měsíčně Klaus zaplatí alimenty ve výši 37 tisíc. Moc ho to ale trápit nemusí, protože všechny tři děti chodí na soukromou školu PORG, které Klaus šéfuje. Alespoň část peněz se mu obratem vrátí.

Příběh Klausových lásek:

Září 1995 – Ve svých šestadvaceti se Václav Klaus mladší poprvé oženil. Vzal si studentku žurnalistiky Kamilu Pojslovou.

Duben 2010 – Klaus oznamuje rozchod s manželkou s tím, že už spolu delší dobu nežijí a společně se podílejí na výchově svých tří dětí.

Červenec 2011 – Prezidentův syn poprvé vyvádí svou milou, Lucii Hřebačkovou, na veřejnost, a to na karlovarský filmový festival. Přiznává, že už spolu skoro rok žijí.

Září 2011 – Nesmělá studentka Lucie poskytla první a jediný rozhovor deníku Blesk. Rozpovídala se o své zamilovanosti a plánu mít s Vaškem děti.

Listopad 2011 – Václav Klaus mladší podává žádost o rozvod. Najal si advokáta, který zastupuje i obviněného exhejtmana Davida Ratha. Je jím Roman Jelínek.

Říjen 2012 – Václav Klaus mladší se rozvedl s manželkou Kamilou.

Únor 2013 – Tajná svatba Václava Klause mladšího a Lucie Hřebačkové.

ivika4 ( 3. března 2013 10:31 )

Tak tomuhle se říká LÁSKA (k penězům) Jinak si to nedokážu představit.

tondapraha ( 1. března 2013 19:42 )

Mladší Klaus je děs a ještě to ukazuje v bulváru??Nechápu když mu padají miliony z kapes,že neletí do BOSTNU,za Mudr.POMAHACEM a on by mu tu křivou hubu za ty,prachy zpravil.Mladá paní asi chce mít doma Qsimoda.Zaty prachy,proč ne!!!

joudajoudovy ( 1. března 2013 16:08 )

cim vice je na konte, tim vice se stiraji rozdily. mlade prejme dostatek zaludecnich stav, aby vse dobre stravila. za 10let se odstne na stejne, vedlejsi, koleji, jako pi.Kamila.

skopkova71 ( 1. března 2013 13:54 )

tou skaredou fotkou muzou strasit male deti. A ta o jeho 16 let mladsi pritelkyne, je tedy vychcana jak mraky. Takoveho hnusa si totiz muze vzit jen babo co se chce zabezpecit. Laska v tom totiz rozhodne neni. Za 1, je skareny az hruza. (vim, ze to je nemoc, ale i tak to nic nemeni na tom, ze je hnusny) za 2. chlap co opusti 3 male deti a odejde za milenkou si nezaslouzi uctu, natoz lasku a za 3. vubec nas tahle povedena familie co nejvic uskodila Cesku nezajima.

janina7777 ( 28. února 2013 11:39 )

nemám zájem ani o tebe kravko ani o tvý dementní synáčky a byla bych ráda, kdybys lovila někde jinde a mě přestala otravovat, nic ti nedám a letíš za mnou furt jak vosa dokuď tě jak vosu nedostanu. Byla bych ráda, kdybys to konečně pochopila a hledala v tvých vodách a mně dala už pokoj trapně furt po mně jde baba stará frustrovaná

Zobrazit celou diskusi