Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Výbuch paneláku ve Frenštátě: Kdo vydražil byt masového vraha?

Autor: sč, rys, kru - 
23. února 2013
05:00

Byt, ve kterém bydlel masový vrah Antonín B. (†57) se svou ženou, spadl do exekuce. Blesku se podařilo zjistit, že ho vydražil Tomáš J. (36) z Trojanovic. Byt zaplatil, ten byl ale výbuchem zničen a muž teď nemá nic. Blesk se s ním snažil spojit. Uspěl jen částečně.

Tomáš J. je už zapsán v katastru nemovitostí jako vlastník přízemního bytu v domě číslo 39, v ulici 6. května. Domu, který Antonín B. vyhodil do povětří. Svůj byt měl Antonín B. vyklidit a opustit podle slov příbuzných jeho manželky, do 25. února.

Letní dražba

„Byt se vydražil už loni v létě. Nový majitel splnil veškeré závazky. Vyklizování bytu naše kancelář nezajišťovala. Co se týká jména a částky, jsme vázáni mlčenlivostí,“ sdělil Blesku soudní exekutor Tomáš Vrána z Exekutorského úřadu v Přerově.

Nový majitel byt tedy zaplatil, a teď nemá nic. Ani peníze, ani byt. Proto Blesk zajímal jeho názor a hledal ho v místě jeho bydliště, v Trojanovicích. „Toho neznáme a firma s prodejem a servisem výpočetní techniky tu určitě není,“ kroutily hlavou ale úřednice na radnici.

Na mapě ukázaly, kde se dům nachází. Na okraji obce, na samotě. Nikdo ale doma nebyl. Podle internetových stránek se má firma Tomáše J. nacházet ve Frenštátě, v Horní ulici. Tam však stojí zchátrale vypadající dům s několika nájemníky.

O firmě nic nevěděli. Hlavou kroutili i odborníci ve specializované počítačové firmě na náměstí. Potvrdili jen, že kdysi tam taková firma byla. Po celou středu nový majitel vybuchlého bytu nebral telefon. Až včera. Když se však dozvěděl, o co jde, řekl jen: Na shledanou… a telefon položil.

mnpv ( 28. února 2013 11:56 )

A už jsi viděl oblíbeného exekutora? Jedině u těch, kterým vymůže jejich peníze. Ovšem tam, kde zabavuje majetek uřčitě lidi nejásají. My s jeho prací byli spokojeni, rychlé a účinné.

tomas033 ( 26. února 2013 22:40 )

Tady je link: http://www.centralniregistrdluzniku.cz/hodnoceni-firmy-JUDr-Tomas-Vrana,1069219.htm Kdyby náhodou ještě někdo pochyboval o Strace, tedy Vránovi

mnpv ( 24. února 2013 20:11 )

Záleží v jakém rozsahu rekonstrukce probíhala. Pokud všude měnili okna, zateplovali+fasáda,střecha, možná nové rozvody apod, tak 2,5 milionu není nic moc. Taky nerozumím proč jednou píšeš, že je na katastru zápsána jako nový vlastník Ivana QUit a podruhé Tomáš Jurek.

mnpv ( 24. února 2013 20:06 )

A ty víš kolik dluhů vlastně ten člověk měl? Třeba tržba z prodaného bytu zdaleka nestačí na pokrytí dluhů. Nebo exekuce nebyla ještě uzavřena, co já vím. Když nemáš všechny informace, tak jsou to všechno jen dohady.

mnpv ( 24. února 2013 11:52 )

Zadarmo?

Zobrazit celou diskusi