Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tohoto muže udusili v plastovém pytli. Za vraždou prý stojí Krejčíř

Autor: psch, ČTK - 
22. února 2013
15:16

Německý podnikatel Uwe Gemballa, majitel tunningové společnosti (na snímku se svým miláčkem - červeným Porsche), zmizel před třemi lety. Jeho tělo našli zabalené v celofánu pohřbené v mělkém hrobě v Jihoafrikém městě Pretoria. Za únosem a následnou vraždou prý stojí český podnikatel Radovan Krejčíř.

Za únosem a vraždou podnikatele Uwe Gemballa je podle německého deníku Stern Radovan Krejčíř. Ani tři roky po vraždě ale policie neví nic nového, natož jakou souvislost má s případem Krejčíř.
651652:gallery:true:true

Gemballa byl unesen krátce po příjezdu do JAR na začátku roku 2010 a o několik měsíců později bylo jeho tělo nalezeno v mělkém hrobě v Pretorii.

Christiane Gemballová poskytla rozhovor v době tříletého výročí mužovy smrti. "Nevím, proč se mu to stalo," řekla. Gemballa zemřel na udušení, vrazi mu hlavu oblepili páskou a pohřbili v plastovém pytli.

Do JAR přiletěl Gemballa na pozvání Krejčířova tehdejšího společníka Jeroma Safiho, který nabídl podnikatelskou spolupráci. Gemballa se zabýval úpravou luxusních vozů Porsche a Ferrari. Místo finanční injekci ale německého podnikatele unesli.

Jedna z hypotéz vyšetřovatelů uvádí, že to byl Krejčíř, kdo Gemballu do JAR vylákal pod záminkou společného podnikání. Údajně se mu chtěl pomstít za to, že před několika lety odmítl jeho nabídku pašovat do JAR peníze. A jak popisují, Krejčíř nesnese, když někdo odmítá jeho nápady, a začne se chovat jako psychopat.

zadnice ( 23. února 2013 10:30 )

Krejčíř se jen směje. Utekl(vlastně odjel) za pomoci a zorganizování odjezdu tajnými službami a policií! To nikdo nevysvětlí, že by tzv. utekl takovému gangu těžkooděnců!!!!!

anka ( 23. února 2013 03:07 )

je takove porekadlo....na kazdou svini se vari voda..

cinderella1 ( 22. února 2013 23:54 )

cinderella1 ( 22. února 2013 23:34 )

Ten Krejcir je ale ohava ohavna!

cinderella1 ( 22. února 2013 23:33 )

No Andreo? ... ty potrebujes holka nejspis silnejsi brejle!

Zobrazit celou diskusi