Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Student (†18) přezdívaný „Pan Svaly“ zemřel po braní pilulek na spalování tuku

Autor: shp - 
22. února 2013
05:30

Chtěl mít vypracovanou svalnatou postavu bez většího procenta tuku a doplatil na to životem. Indický student a fitness fanatik Sarmad Alladin (†18) zemřel podle všeho po časté konzumaci pilulek pro spalování tuku.

Ind Sarmad Alladin, který studoval univerzitu v britském Surrey, byl zapálený do posilování. A protože chtěl mít své svaly vyrýsované, používal i přípravek DNP na spalování tuku. Tyto pilulky si na Facebooku velmi pochvaloval....

Peníze měl, a tak byl posedlý tělem

Sarmad byl synem indického milionáře, který se rád bavil s přáteli, dopřál si i alkohol, ale hlavně se zajímal o své tělo. V jeho věku to bylo pochopitelné. Pravidelně chodil do posilovny a pro spalování tělního tuku bral pilulky DNP. Jak později vyšlo najevo, tento spalovač je mezi studenty velmi populární. „Samotná univerzita si je vědoma, že mezi studenty kolují velmi nebezpečné pilulky na hubnutí,“ řekl jeden z učitelů.

Pilulky mohou být smrtící

Jinak zdravý mladík prostě zničehonic zkolaboval. Přátelé mu zavolali ambulanci, ale lékaři mu již nedokázali pomoci. „Nebyl ten typ, který by si takovéhle věci dával do těla. Tolik jsem plakal po jeho smrti,“ řekl The Sun jeden z jeho kamarádů, který mu přezdíval „Pan Svaly“. Univerzita již vydala varování, aby studenti tyto pilulky nebrali, protože mohou být totiž potenciálně smrtící.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vampireheart ( 22. února 2013 10:44 )

souhlas!

vampireheart ( 22. února 2013 10:44 )

ne, umim se jim branit....ty mas ale stesti ze tahle redakce je plna trogloditu a neni schopna vyhazet kreteny jako jsi ty

peterwilliams ( 22. února 2013 05:33 )

 žádná škoda fanatického inda

Zobrazit celou diskusi