Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bývalý přítel Rezešové napsal soudu: Eva vám uteče i s dětmi!

Autor: ljš - 
21. února 2013
13:59

Má na svědomí životy čtyř lidí, kteří uhořeli v troskách vozu, když na maďarské dálnici opilá způsobila smrtelnou nehodu. Slovenská milionářská dcerka Eva Varholíková-Rezešová chce však za každou cenu na svobodu a je ochotná zaplatit jakoukoli kauci. Jenže to se soudci nelíbí, stejně jako jejímu expartnerovi, který se bojí, že unese jeho dceru.

Eva Varholíková Rezešová (35), která je obviněná ze zabití čtyř lidí, znovu stanula před soudem. Doufala, že by mohla být propuštěna na kauci. Soudce ji však nekompromisně poslal zpátky do vazby na další tři měsíce.

Jedním z důvodů, proč tak soudce rozhodl, je podle deníku Blikk dopis, který poslal expartner košické milionářky Erik Fischer slovenským úřadům. Tvrdí v něm, že jestli se Eva dostane na svobodu, uteče i s dětmi. Tedy i s jejich společnou dcerkou Ellou (5), kterou má momentálně v péči její babička Eva Rezešová.

Fischer proto požaduje, aby byla holčička svěřena do péče jemu a Rezešová ji tak nemohla po případném propuštění unést.

„V tom dopise se objevily informace, které nebudeme komentovat. Myslím si, že neměly podstatný vliv na prodloužení vazby mojí klientky,“ řekl serveru Čas.sk obhájce Rezešové Tóth M. Gábor.

horstfuxteleshop ( 22. února 2013 08:21 )

taky vraždil

hofihofi ( 21. února 2013 21:20 )

Co k tomu rici, lidi hori v aute, jedna se horici dostava ven a ona u toho vesele popiji chlast. To je silne na kazdeho.

jerry ( 21. února 2013 20:16 )

U nás by už byla venku na prezidentskou amnestii troubo.

hanadalfova ( 21. února 2013 18:32 )

Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si vydelat na internetu par penez. Je to na - www.CervenaNeboCerna.Chytrak.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, brzy to uz nebude mozne!

majojo ( 21. února 2013 18:19 )

Tak proč do českého bulváru tahají takové slovenské vlastence jako je Rezešová? Máme svých problémů s celebritami dost. Nebo navrhuju reciprocitu: Bratři Slováci, nechcete půjčit Ornellu? Nejlépe i s matinkou?

Zobrazit celou diskusi