Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Opilý řidič srazil v Praze chodkyni a naboural tři auta: Ujížděl dál!

Policie zadržela muže, který v Praze naboural ve svém vozu tři auta a srazil chodkyni
Policie zadržela muže, který v Praze naboural ve svém vozu tři auta a srazil chodkyni  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
Autor: simao, INT - 
19. února 2013
19:31

Řádění zběsilého a především opilého řidiče utnuli dnes pražští policisté - muže zadrželi před jeho domem, kam dojel poté, co krátce po sobě naboural do tří aut a dokonce srazil na přechodu ženu (58)!

Zadrželi ho před jeho domem, kde řidič nadýchal 1,7 promile. Opilec za volantem měl přitom za sebou zběsilou jízdu.

Naboural dvě auta v Cílkově ulici, jenže jel dál. "Nehoda ho nezastavila a muž dále pokračoval do ulice Cihlářova, kde se mu navíc podařilo havarovat do vozidla Peugeot," sdělila Novinkám policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Ani to ho ale nezastavilo. "U zastávky MHD srazil na přechodu pro chodce osmapadesátiletou ženu, která následně skončila se středně těžkým zraněním v nemocnici," dodala policejní mluvčí.

Policisty na parkoviště, kde řidič zaparkoval, přivedlo několik svědků. Případ přitom připomíná jednu velkou a stále nedořešenou kauzu z loňského roku - dramatickou nehodu lobbisty Romana Janouška. O kmotra kmotrů však tentokrát určitě nešlo, ten je doma poté, co ho z nemocnice pustili po operaci hlavy.

golf33 ( 19. února 2013 19:54 )

Na místě vytáhnout z auta a okamžitě lynč. Nejlevnější řešení zkur.veného ***a. O potrata méně.

khubicek ( 19. února 2013 19:46 )

Proc je to problem? Staci ze pan rekne ze nema ridicak u sebe... pak nabidne odskodneni... pak si uzene rymicku a nakonec se bude vyhybat precteni spisu no a muze jezdit v klidu dal no problem...

ardaj ( 19. února 2013 19:46 )

Ale,co s takovým kriplem,co sedne napitej za volant

Zobrazit celou diskusi