Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Natascha Kampusch o svém únosci: Při sexu mě přivazoval k posteli

Natascha Kampusch promluvila o sexuálním zneužívání. Scény ve filmu jsou podle ní pravdivé
Natascha Kampusch promluvila o sexuálním zneužívání. Scény ve filmu jsou podle ní pravdivé  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
19. února 2013
20:05

Osm let izolace, týrání hladem a sexuálního zneužívání, to má za sebou pětadvacetiletá Rakušanka Natascha Kampusch. Přestože ve své knize o sexuálním zneužívání téměř nemluví, nyní se rozhodla své utrpení popsat.

Film o únosu Nataschy Kampusch znovu rozpoutal obrovský zájem o její případ. Dívka, která se se svým osmiletým vězněním stále snaží vyrovnat, teď dává jedno interview za druhým.

O svém osudu už napsala knihu, v té se ale rozhodla ty nejintimnější detaily vynechat, film 3096 dní však ukazuje i to. Jen lehce lechtivé scény střídají bolestivé, drásavé momenty, kdy je bezmocná dívka znásilňována. Tmavá ložnice, pouta, vyhladovělá dívka a sténání šíleného psychopata Wolfganga Priklopila...

"Svázal mě při sexu, abych ho potom nemohla ve spánku přemoci," přiznává Natascha, když se dívá na filmové scény. "Ano, poznávám ve filmu svůj život, ale skutečnost byla ještě horší. Ale tu v takovém filmu nemůžete zobrazit, byl by to horor," svěřila se dívka, která se stále snaží najít cestu, jak svou krutou minulost překonat.

"Začala jsem třeba cvičit jógu, ale najednou se tím vynořily všechny temné stíny z minulosti, jako by se protrhla nějaká hráz. Musela jsem s tím přestat," uzavřela Natascha.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

atakdale ( 20. února 2013 10:37 )

nechová se jako poznamenaná oběť, navíc to vypadá, že popularita se jí líbí a když už začne všechno utichat, něčím to přiživí, aby se na ní nezapomněla... a dává rozhovory? opravdu chudák

jany ( 20. února 2013 10:31 )

ja to stejne nechapu. proc neodesla, kdyz byli spolu venku? a proc je ted nutno prizivit film a slavu detaily, ktere nejsou zrejme az tak "ve verejnem zajmu"?

jany ( 20. února 2013 10:30 )

mozna

jany ( 20. února 2013 10:29 )

mne to taky hlava nebere, proc neodesla

kuna ( 20. února 2013 10:16 )

Nemelo to byt - beran?

Zobrazit celou diskusi