Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dominika (†10) zabilo při sáňkování auto: Na pohřeb dorazil i jeho řidič!

Autor: Nový Čas, tis - 
16. února 2013
11:00

Tahle tragédie otřásla širokým okolím. Dominik (†10) při sáňkování vjel do vozovky a srazilo ho auto. Řidič však z místa nehody ujel a chlapce se nepovedlo zachránit. Na poslední rozloučení s Dominikem přišly do slovenské Mútné stovky lidí. Mezi nimi se skrýval i řidič smrtícího auta!

Téměř celá vesnice přišla chlapci, který zahynul během sáňkování, dát sbohem. Mezi truchlícími byl i maturant Michal (18), který Dominika srazil a poté z místa ujel. Policie ho však zatím z ničeho neobvinila.

Dominika Mudroně pohřbili v pátek v jednu hodinu po poledni. "Rodina chtěla, aby to bylo přesně v tuto hodinu, protože v nemocnici zemřel v jednu v noci," prozradil příbuzný z rodiny pozůstalých. S Dominikem se přišli kromě nejbližších rozloučit i spolužáci ze základní školy.

"Přišel i Michal, ten, co ho srazil. V kostele seděl dál od rodiny," řekli účastníci pohřbu. Michalovi spolužáci se mladého řidiče zastávají a během celého pohřbu jej chránili. Obávají se, že si citlivý chlapec pod náporem emocí něco udělá.

Celé neštěstí se stalo v pondělí večer. Dominik se svými bratry sáňkoval na kopci na cestě vedle domu, na které dohlížela jejich matka. Ve chvíli, kdy se Dominik rozjel z kopce, přijíždělo zrovna auto a chlapce srazilo. Řidič nezastavil a z místa nehody ujel. Police zatím případ řeší jako přestupek.

hofihofi ( 16. února 2013 22:45 )

Ty se napred omluv za spinu co tu kydas na nevine a pak sem ty smrade lez a zvan rozumy Dobrotko. Ten lekar byl neviny a mne si nikdy nevidela. Jsi hajzl co vymysli pomluvy.

hofihofi ( 16. února 2013 22:39 )

Jo Dobrotka ja tu nezverejnzji adresy nevinnych lekaru a nestvu na ne lidi jako ty a nevymyslim si hovadiny o udavani. Jsi nejvetsi prolhana svine co tu kdy byla, uz ses tomu lekari omluvila? Tohle svinstvo nevokecas.

dobrotka ( 16. února 2013 22:38 )

Matka uz je potrestana dost. Nemohlo ji potkat nic horsiho, nez se divat na smrt vlastniho ditete Ten mlady ridic se k tomu pripletl jako slepy k houslim. Mozna se dalo stretu zabranit, ale to by mely zjistit znalecke posudky. Ale ujet nemel. Vypada to, ze se leknul, taky je hodne mladej, ale neni bezcitnej, kdyz dokazal prijit na pohreb. Kluk to uz taky bude mit cely zivot pred ocima.

dobrotka ( 16. února 2013 22:33 )

S totalnim blbem se nema cenu bavit. Tem jeho smyslenkam muze verit jenom on sam.

hofihofi ( 16. února 2013 22:21 )

Nebere, protoze prestupek je to bobovani na silnici. Usmrceni neni vina ridice, sle obeti.

Zobrazit celou diskusi