Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladík (28) načapal partnerku s milencem: Zmlátil ho nohou od stolu! Dostal 10 let

Antonín M. načapal svoji milou s cizím chlapem v posteli, kterého málem přizabil. Odsedět si má deset let.
Antonín M. načapal svoji milou s cizím chlapem v posteli, kterého málem přizabil. Odsedět si má deset let.  (Autor: Foto Blesk - Ivana Žáková)
Autor: Ivana Žáková - 
17. února 2013
21:29

Zatímco zhrzený přítel půjde do basy, jeho milá mu porodila dítě. Nervy na uzdě neudržel Antonín M. (28) z Bruntálu, když svoji partnerku načapal s nahatým milencem v posteli. Popadl nohu od stolu a svého soka málem ubil k smrti. Ten přežil jen zázrakem a Antonína teď čeká desetiletý žalář.

 

Původně mu hrozilo za zvlášť surový pokus vraždy až dvacet let vězení. „Dospěli jsme nakonec k závěru, že oběť neměl v úmyslu usmrtit a skutek jsme tak překvalifikovali na opakovaně spáchané těžké ublížení na zdraví,“ sdělil Blesku předseda senátu Krajského soudu v Ostravě Igor Krajdl.

Jak dodal, stejného zločinu se Antonín M. už dopustil. Jiného muže pobodal nožem, probodl mu ušní lalůček a pořezal na krku jen dva centimetry od krkavice. Vyfasoval dva roky basy. Na svobodě si pobyl jen měsíc a znovu málem zabíjel.

Načapal je nahé v posteli

Mikulka se předloni v červnu vrátil časně ráno z diskotéky opilý domů a svoji přítelkyni přistihl v posteli s jiným chlapem. „Leželi v posteli a spali. Šel jsem k nim a odhrnul peřinu. Ona byla od pasu dolů svlečená, on byl úplně nahý, možná měl jen ponožky,“ vypověděl Antonín M..

Podle soudu poté co soka surově zmlátil židlí od stolu, tak ho bezvládného odtáhl ke dveřím a shodil ze schodů. Nakonec muže polil vodou z kbelíku. Ten utrpěl velmi vážná zranění, mimo jiné krvácení do mozku. Násilník před soudem prohlásil, že je nevinný, protože sokovi uštědřil dvě nebo tři facky a pak ho nahého vyhodil za dveře. Až po několika minutách prý uslyšel, jak někdo padá ze schodů.  

S přítelkyní se rozešel jen na čtrnáct dní. Zatímco on čekal na verdikt, ona mu porodila dítě. Rozsudek ale nemusí být konečný. Žalobkyně si ponechala lhůtu, protože pro Antonína M. žádala trest za surovou vraždu.

moiaza ( 18. února 2013 08:23 )

 Tak já bych ho nebil. Pouze bych ho vyhodil z okna. Ať si lítá, když má většího ptáka.

jerris008 ( 18. února 2013 08:15 )

tam mělo být kurvi.čka

jerris008 ( 18. února 2013 08:15 )

Proč mlátil jeho? třeba ani nevěděl, že někoho má.. dostat měla ona.. ***...

peterwilliams ( 18. února 2013 04:18 )

ty ženské jsou ale mddny roztažené řezat a řezat je

peterwilliams ( 18. února 2013 04:16 )

ta jeho s.vině by měla taky dostat trest!

Zobrazit celou diskusi