Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejkrásnější muž Česka rozdával růže: V domově tekly slzy

Autor: Slávka Červená - 
14. února 2013
23:30

Milé překvapení dnes čekalo na klientky Domova zdravotně postižených ve Velehradě na Uherskohradišťsku. Popřát k Valentýnovi jim přijel náš nejkrásnější muž - Mr. Czech Republic, který se probojoval i do desítky nej chlapů světa - Milan Novosad (20).

Objevil se s náručí růží se srdíčky a všech 31 klientek obdaroval. „Bylo to pro nás obrovské překvapení. Nikdo takový tu na Valentýna ještě nebyl. A on je krásný. Moc se mi líbil a ještě nikdy v životě jsem nedostala od nikoho tak nádhernou růži,“ rozplývala se Simona (40).

Milan je dosud nezadaný a momentálně není ani zamilovaný. Svěřil se, že to nejdéle dosud vydržel půl roku. Holky ho provedly po domově a taky ho obdarovaly. Ušily mu velké červené srdce a aby si vzpomenul, že jich bylo 31, od každé má na srdíčku přišitý knoflík.

„Bylo to milé a bezprostřední. Mám z toho dobrý pocit,“ usmál se hezoun – učitel tance, který studuje gastronomii  a na památku se ve vestibulu podepsal na dřevěné obložení vedle hokejisty Karla Rachůnka, který tento domov sponzoroval.

Milan Novosad pak pokračoval i s některými dívkami z Velehradu do Cetra Zlín, kde se stal prodavačem. Ve stánku prodával výrobky klientů – košíčky, šperky, keramiku, srdíčka. Výtězek pomůže charitě.

„Rád pomohu něčemu dobrému.  Charita pro mě znamená hodně. Pomoc těm, kteří to potřebují . Vykouzlit úsměv na tváři, to je něco, co vás zahřeje u srdce. Je dobré použít popularitu v tomto směru. Doufám, že něco utržím,“ řekl mladý krasavec.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

peterwilliams ( 15. února 2013 18:52 )

tam netekly jen slzy ale i c.h.c. an..ky

peterwilliams ( 15. února 2013 18:43 )

za půl mega a le musely by bejt voholené

vary ( 15. února 2013 08:33 )

vary ( 15. února 2013 08:32 )

jojojo

terkatreperka ( 15. února 2013 06:36 )

Jak se vlastně jmenuje, Novosad nebo Nevosad?

Zobrazit celou diskusi