Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Silniční pirát Janoušek je v nemocnici: Operace hlavy!

Autor: Eva Pospíšilová, mokk - 
13. února 2013
05:00

Proč si nemůže pirát silnic Roman Janoušek (44) dostudovat spis, aby mohlo být ukončeno vyšetřování nehody, kterou způsobil? Blesk ho včera našel v jedné z pražských nemocnic, kde leží prý po operaci hlavy. „Málem umřel,“ popsal Blesku jeho známý.

Co se s pohádkově bohatým a mocným lobbistou děje? Opravdu trpí neduhy, nebo simuluje? Minulý týden měl mít podle svého advokáta Víta Širokého chřipku. Blesk jej ale přistihl před jeho luxusní vilou, odkud vysmátý vyrážel do centra Prahy. Po horečkách a kašli nebylo ani památky. Teď, když si měl jít v pondělí na policii pročíst spis, se zase omluvil. Prý proto, že je kvůli úrazu v nemocnici.

Ano, leží tu…

Blesk i tentokrát po vlivném marodovi zapátral. „Ano, pan Janoušek tu leží. Je to pokoj…,“ směrovala nás asi čtyřicetiletá žena z informací jedné z pražských nemocnic. Před dveřmi pokoje neurochirurgického oddělení, za kterými měl lobbista ležet, Blesk ovšem zastavil jeden z lékařů. S našimi jmény se šel pacienta zeptat, zda nás přijme. Hlasitý hovor za dveřmi, kdy jsme poznali hlas Romana Janouška, měl však rázné vyústění: „Obraťte se na tiskové oddělení,“ řekl Blesku lékař. Tím v podstatě potvrdil, že kmotr Janoušek v jejich nemocnici skutečně je.

Krevní sraženina

A co Janouška teď trápí? I to se Blesku podařilo zjistit. „Týden mu bylo špatně, a tak ho v pátek narychlo hospitalizovali a v sobotu podstoupil operaci, při které mu odstranili krevní sraženinu v hlavě,“ vylíčil Blesku člověk z Janouškova okolí. Podle něj byla pro lobbistu kritická noc z neděle na pondělí. Janoušek, který loni v březnu v opilosti srazil a zranil ženu, je obviněný z pokusu o vraždu. Za to mu hrozí až osmnáctileté vězení.

hofihofi ( 13. února 2013 18:03 )

GOLOWY REZU!

odol ( 13. února 2013 17:59 )

odol ( 13. února 2013 17:55 )

majojo ( 13. února 2013 16:48 )

Ale zas už nemá toho porsche - tak co by řídil?

majojo ( 13. února 2013 16:46 )

Ony jsou i vězeňské nemocnice, ale to nám nehrozí, že?

Zobrazit celou diskusi