Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šokující záběry: Kamery zachytily matku, jak rodí na chodníku

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, mok - 
12. února 2013
20:17

Maminka Kim Leigton z Anglie je pravým důkazem, že příroda si prostě nevybírá. Dcerku musela porodit přímo na ulici před obchodním centrem a ke všemu ji zabíraly kamery.

Tak takový porod budoucí maminka Kim Leihton určitě neočekávala. Když ji totiž praskla plodová voda, zavolala do nemocnice, že bude brzy rodit. Místo ryhlé pomoci se ale dočkala neuvěřitelné rady. Kim vysvětlili, že má ještě spoustu času a doporučili jí koupel.

Asi po hodině ale budoucí maminka cítila kontrakce, a tak se vydala do místní porodnice. Bohužel už bylo pozdě. Poté, co ji matka pomohla ze schodů, bylo jasné, že dítě chce už na svět. Kim proto porodila přímo na chodníku za asistence matky Sue, dalších mužů z ochranky a dokonce čtyřletého syna Lewise. Celý incident totiž zabíraly kamery.

"Ochranka vše viděla na kamerách a urychleně přiběhla s dekou. Udržovali mě v klidu, než přijela záchranka," svěřila se Kim serveru Daily Mail.

Celý incident má naštěstí dobrý konec. Kim s dcerou jsou v pořádku a i s vybíráním jména to měla maminka poměrně jednoduché. Na počest obchodnímu centru, před kterým porodila, zvolila jméno Eden.

kinki ( 13. února 2013 09:21 )

To zdravotnictvo v Anglicku musi byt na strasne "vysokej urovni". Clovek uz cital, a pocul take extremy,ze je strach vobec tam vyhladat lekara.

peterwilliams ( 13. února 2013 05:25 )

to je na nobelovu cenu v přítomnosti kamer a malého dítěte ukazovat garáž

azorek ( 13. února 2013 00:06 )

No , jmenovat se "Eden",tak se rovnou voběsim.A kdyby rodila u Kauflandu , tak se nejprve zastřelim a pak teprve pro jistotu voběsim.Ta matka má ale iq

majojo ( 12. února 2013 22:13 )

....porodila přímo na chodníku za asistence matky Sue, dalších mužů z ochranky .... Paní matka byla jedním z mužů ochranky? Nikoli, jen důkaz, že redaktoři Blesku jsou permanentně zfetovaní jak medvídek z Bogoty.

jahodove_ticho ( 12. února 2013 21:27 )

tak to slušně nase*e, rodit na chodníku a ještě vás při tom točej jak do peep show

Zobrazit celou diskusi