Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mladík (†19) se zastřelil vlastní zbraní: Z nešťastné lásky?

Jozef P. (†19) byl vášnivý myslivec, zastřelil se vlastní zbraní
Jozef P. (†19) byl vášnivý myslivec, zastřelil se vlastní zbraní  (Autor: Nový Čas)
Autor: ljš, Čas.sk - 
11. února 2013
14:21

Nikdo si to neumí vysvětlit. Teprve devatenáctiletý chlapec se ve slovneském Modrém Kameni zastřelil vlastní zbraní.

Jozef H., který byl podle svých kamarádů vášnivý myslivec stejně jako jeho otec, se zastřelil o víkendu u fotbalového hřiště. Našli ho v neděli v ranních hodinách. Prč si vysokoškolák sáhl na život je zatím záhadou, podle informací Nového Času se však povídá, že je za sebevraždou nešťastná láska.

Na místě tragédie už hoří svíčky, které tam zapalují příbuzní a přátelé zemřelého chlapce. "Nevím a vůbec netuším, proč to udělal. Chodil na vysokou školu do Zvolena a rád chodil na hony. Byl to skvělý kluk a dost pochybuju o tom, že by to udělal z nešťastné lásky," řekl se slzami v očích jeden z jeho kamarádů.

Bližší informace k tragédii neposkytla ani policie. "Muž se zastřelil zbraní, kterou měl v držení legálně. Na žádost rodiny nebudeme poskytovat žádné další informace," řekl Novému Času policejní mluvčí Mária Faltániová.

peterwilliams ( 11. února 2013 20:49 )

zidoniusek

cinderella1 ( 11. února 2013 17:55 )

no to urcite! ... to ja vubec vedet nepotrebuji!

cinderella1 ( 11. února 2013 17:54 )

Je mi moc lito jeho rodicu.

vampireheart ( 11. února 2013 17:08 )

V 19 letech je to nesmysl.i kdyz cloveku muze i v tehle letech svet spadnout na hlavu,ma porad dost casu ho postavit znovu.a treba jeste znovu.az mu bude ... kolem "stredniho veku"... a odejde mu to, o cem snil celej zivot - zena,uzasny syn - a budou se s nim tahnout temer 10 let jen dluhy stary 15 a vice let a dalsi veci se budou pridavat - mozna uz bude mit pocit ze neni o co bojovat.pak treba tohle reseni, kdyz uz nema sil,ale tohle je jeste MOC brzo....

zidoniusek ( 11. února 2013 15:37 )

Zjevovala se mu určitě Francka, a nabízela sexuální služby!!!!

Zobrazit celou diskusi