Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Soud s metalistou Randym: Dana (†19) z pódia strčil on, potvrdili svědci

Autor: rvs - 
5. února 2013
10:12

Už druhý den zažívá metalista Randy Blythe horké chvilky u pražského soudu. Dnes mu musí být pořádně úzko, svědci totiž potvrdili, že devatenáctiletého Dana z pódia skutečně strčil. Ten se pak udeřil do hlavy.

Randyho Blythea přišel podpořit nejen kolega z kapely, bubeník Chris Adler, který včera dokonce svědčil ve zpěvákův prospěch, ale také jeho manželka a další příbuzní, patrně rodiče. Metalistova manželka velmi napjatě sledovala výpovědi svědků.

Ke slovu se dostali kamarádi zemřelého Dana N. (†19). "Strčil ho z pódia. Dan spadl po zádech na hlavu. Po koncertě mu bylo špatně, tak jsme zavolali záchranku," popsal jeden ze svědků. Zpěvák se prý po Danově pádu ptal, jestli je chlapec v pořádku, a když odpověděli, že ano, pokračoval v koncertu.

Všichni tři svědci se shodli, že byl zpěvák během koncertu velmi agresivní. "Jednoho kluka skopl, druhého přiškrtil a praštil do hlavy," vypověděl jeden z nich.

Chlapci také popřeli, že by diváky někdo před koncertem upozornil, že nesmějí lézt na pódium, ani pracovníci ochranky a pořadatelské služby se prý příliš nesnažili jim v tom zabránit. To včera potvrdil i Blythe, který řekl, že v klubu vládl chaos.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jerry ( 6. února 2013 07:08 )

O našem právu nemá cenu diskutovat, to snad víme oba.

peterwilliams ( 6. února 2013 06:10 )

zada

peterwilliams ( 6. února 2013 06:10 )

zada

peterwilliams ( 6. února 2013 06:01 )

jerry

nafta ( 5. února 2013 22:28 )

"Chlapci také popřeli, že by diváky někdo před koncertem upozornil, že nesmějí lézt na pódium" tak tento názor hovorí za všetko. Mohol aj v "národním" vyliezť na pódium pri Predanej neveste. Tiež ich nikto pred začiatkom predstavenia na to neupozorňuje, že sa to nemá. Mal tomu debilkovi zlomiť väz už na tom pódiu.

Zobrazit celou diskusi