Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krotitel šelem zahynul v manéži: Tygr ho roztrhal před zraky diváků!

Krotitele zabil tygr v manéži
Krotitele zabil tygr v manéži  (Autor: youtube.com)
Autor: INT, mok - 
4. února 2013
19:52

VIDEO: Vystoupení v cirkusu v Mexico City se proměnilo v krvavé drama. Důvěřivý krotitel tygrů Alexander Crispin (†35)  tam totiž zahynul poté, co na něj zautočila jedna ze šelem. Tragédie se navíc odehrála přímo před zraky diváků.

Důvěřivý kotitel byl sám s dvěma tygry v manéži, když se vystoupení vymklo kontrole. Ve chvíli, kdy Alexander obcházel divoké šelmy, jeden z tygrů na něj nemilosrdně zaútočil a začal s ním mávat.

Ačkoliv na místo přiběhlo okamžitě několik pomocníků z cirkusu, aby tygra odehnalo, krotitele se už nepodařilo zachránit. Šelma se mu totiž zakousla do krku a kvůli masivnímu krvácení mladík zemřel. Nebezpečného tygra zabil během zachraňování jeden z kolegů.

Celá tragédie se odehrála před zraky diváků a hlavně dětí. V cirkuse Suarez Brothers, tak během chvíle nastala panika a někteří se dokonce snažili dostat z obrovského stanu. Nikomu se ale naštěstí nic nestalo.

 

jansik.11 ( 6. února 2013 08:40 )

jansik.11 ( 6. února 2013 08:38 )

milimili1 ( 5. února 2013 18:06 )

NESKUTEČNÉ jak mohli míti takto nevhodně zabezpečené vystoupení s domněním,že pustí,když do něj buší náčiním... !!! To nevěděli,že mel být v pohotovosti někdo s hadicí a zchladit jej proudem studené vody a přežili by oba? Zřejmě mu musel také při výcvicích něco provést=násilí malá odměna a neměl jej pod kontrolou,jako páníček pejska,aniž by použil násilí K tomu se podepsal hlad,žádný výběh po vystoupení jen uvězněn v kleci..... http://www.youtube.com/watch?v=p8uasu1LrBs YOUTUBE= Shocking moment Tiger kills his trainer in circus in MEXICO CITY

naidka ( 5. února 2013 14:57 )

já nevím, jak my to děláme, ale vždycky jaksi skončíme u těch jatek.

12356 ( 5. února 2013 14:42 )

Zobrazit celou diskusi