Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Perverzní dáreček: K narozeninám nechal přítelkyni (15) vytetovat své jméno nad přirození

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: psch, INT - 
5. února 2013
19:10

Pěkně perverzní dáreček dostala patnáctiletá dívka od svého třicetiletého přítele. Místo nějakého tradičního dárku ji nechal vytetovat svoje jméno. Matthew se s tím opravdu nepáral, věčnou památku má dívka přímo nad vaginou.

Většina patnáctiletých slečen očekává narozeninové dárečky v podobě plyšových zvířátek, náušnic, kabelek nebo oblečení. Dívka z Oregonu se ale dočkala něčeho opravdu netradičního.

Třicetiletý Matthew Rader nechal svojí holce vytetovat tři slova, z nichž jedno bylo jedno jeho jméno. Dost zvláštní způsob, jak vyznat holce lásku, ještě ke všemu nezletilé.

Dívce se tenhle perverzní dáreček příliš nelíbil a zvrhlíka udala na policii. Matthew nyní čelí obvinění ze znásilnění třetího stupně a hrozí mu vězení. Rader se brání, že neznal skutečný věk dívky, pro to ale soudy ani policie pochopení nemá. Kauci stanovili na skoro 4 miliony korun.1542300:gallery:true:true

mrazkova@tiscali.cz ( 7. března 2018 18:35 )

Wow, já bych ho na jejím místě asi zabila. Taky jsem si pro manželovo potěšení nechala udělat piercing, mimochodem moc doporučuji náušnice odtud - https://www.piercing-factory.cz/ , ale to bylo z mé vlastní vůle a navíc tam nikde není jeho jméno. Měli by mu za to vytetovat něco na čelo.

dobrotka ( 7. února 2013 20:36 )

ty se moc nesmej a bez nastudovat biologii ze zakladni skoly

dobrotka ( 7. února 2013 20:35 )

Pisalek Blesku nema ani poneti, co se vyskytuje a jak se vola ta cast nad prirozenim

dobrotka ( 7. února 2013 20:33 )

Ty tele, ani DO tam nemelo byt, Ani NA ani DO vaginy se tetovat neda

komenius ( 6. února 2013 11:40 )

Když už jste se odhodlali odstranit nesprávný termín "vagina" z nadpisu článku, učiníte-li tak i textu, bude Vaše informace o události dokonale zveřejněná.

Zobrazit celou diskusi