Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ženu trestal brutálním znásilňováním: Sex si vynucoval škrcením syna i motorovou pilou

Pavel K.více než sedm let týral svou ženu tím, že ji za údajné prohřešky brutálně znásilňoval. Teď ho čeká sedm a půl roku pekla kriminálu.
Pavel K.více než sedm let týral svou ženu tím, že ji za údajné prohřešky brutálně znásilňoval. Teď ho čeká sedm a půl roku pekla kriminálu.  (Autor: Blesk - Pavel Ryšlink)
Autor: Pavel Ryšlink - 
3. února 2013
21:28

Téměř osm let dělal své ženě ze života děsivé peklo Pavel Kadlec (45) z Bohumína. Ženu ponižoval a brutálně bolestivě znásilňoval za každou maličkost, která se mu nelíbila. Násilí končívalo fyzickým zraněním. Teď čeká stejně dlouhé peklo Kadlece. Vrchní soud v Olomouci ho poslal na 7,5 roku za mříže.

Do roku 2004 bylo Kadlecovo manželství celkem bezproblémové. V onom roce však muž propadl alkoholu a začal se ke své ženě chovat hrubě. Žena i s dětmi odešla k rodičům, po nějakém čase se však nechala přemluvit k návratu.

Zvrhlosti byly děsivé, soud musel vyloučit veřejnost

Muž se dokázal chovat slušně jen krátce. Potom opět začal ženu ponižovat a týrat, až se u ní projevil syndrom týrané manželky, která už neměla sílu z područí dominantního surového opilce odejít.

Od počátku roku 2001 pak prožívala skutečné peklo. Chování muže k manželce bylo tak zvrhlé, že soud musel proběhnout s vyloučením veřejnosti. Z protokolu vyplývá, že když muž seznal, že se žena nechová podle jeho představ, trestal ji tím, že ji přes její odpor brutálně znásilňoval a to takovým způsobem aby jí způsobil co největší bolest.

Vyhrožoval uškrcením syna, pak vzal pilu

Na počátku roku 2012 situace v rodině vygradovala, když se žena vrátila ze služební cesty a nechtěla se podrobit trestu v podobě znásilnění. Muž chytil jejich nezletilého syna a ženě vyhrožoval, že když se mu nepodvolí, chlapce uškrtí. Chlapci se naštěstí podařilo z otcova sevření vytrhnout a i s matkou se ukryli v pokojíku mladistvé dcery. Muž na to reagoval tak, vzal motorovou pilu a začal rozřezávat dveře pokoje. Žena i s dětmi utekla oknem. Poté muž skončil ve vazbě.

Sedm a půl roku plus protialkoholní léčení

Už krajský soud ho uznal vinným ze znásilnění, týrání a nebezpečného vyhrožování. Muž se proti rozsudku odvolal s tím, že manželka se ho chce zbavit. „My jsme rozsudek sice zrušili, ale pouze pro to, abychom upřesnili popis skutkového děje. Znovu jsme ale a tentokrát pravomocně vynesli sedmiapůlletý trest. Navíc se bude muž muset podrobit protialkoholnímu léčení,“ uvedl mluvčí olomouckého vrchního soudu Petr Angyalossy.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

tarot666 ( 4. února 2013 12:00 )

A coto sem se.reš???Založ si stránky o Klausovi a tam plakej....

1pravda1 ( 4. února 2013 11:51 )

Klaus-lidská zrůda, zneužil své pravomoci a vypustil lidi, kterým hrozilo max. 10 let kriminálu a tento dostal jen 7,5 roku, tak jakých násilníků se dočkáme. Klaus fandí zločinu, že jsou nějaké oběti je mu jedno. Milost dostal i kuplířský gang, který obchodoval se ženami.

rendyx111 ( 4. února 2013 10:42 )

a co Ty o našem vězení víš???

rendyx111 ( 4. února 2013 09:57 )

nebo štětkou na záchod....

terynet ( 4. února 2013 09:30 )

Po 20 letech začal znásilňovat svou vlastní manželku .. a jí zůstal barák, dvě auta, bazén. Kdo tohle má

Zobrazit celou diskusi