Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zrůdní tyrani: Postiženou dceru (8) věznili v dřevěné kleci

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ljš - 
30. ledna 2013
10:26

Šli za zábavou, ale svou postiženou dceru sebou vzít nechtěli. Američanka Cindy Patriarchias (33) nechala holčičku, kterou měla z prvního manželství, zavřít do dřevěné klece a vydala se svým manželem Edmondem Gonzalesem (37) a jejich třemi dětmi na promítání filmů do místní školy.

Nebohou holčičku takto patrně týrali běžně, vše se ale provalilo, když se ve školním kině objevil i její biologický otec. Když viděl, že jeho dcera mezi Cindyinými dětmi chybí, zavolal policii. Ta děvčátko našla ve zuboženém stavu v podomácku připravené dřevěné kleci.

"Když úředník dorazil na místo a uviděl klec, myslel si, že je v ní nějaký domácí mazlíček, pak se ale ukázalo, že je to ta holčička," řekl novinářům policejní mluvčí.

Přestože na těle holčičky nebyly patrné další známky fyzického týrání, byli její matka a nevlastní otec okamžitě zatčeni. Cindy soud nakonec po několika dnech propustil na kauci, Gonzales však nadále zůstává ve vazbě. Děvčátko i všechny tři další děti jsou v péči sociálních pracovníků.

lunatic ( 30. ledna 2013 13:09 )

Na které straně fota je Cindy ... a na které Gonzáles ,chybí tam popisky ...

modavivien ( 30. ledna 2013 11:43 )

už od pohedu.Fuj jsou k zblití.

peterwilliams ( 30. ledna 2013 10:35 )

to jsou bestie

Zobrazit celou diskusi