Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Milionářská dcerka přivedla rodinu na mizinu: Rezešovi museli zastavit domy!

Autor: INT, lm - 
30. ledna 2013
14:32

Problém slovenské podnikatelky z bohaté rodiny Evy Varholíkové-Rezešové (35), která loni bezohlednou jízdou zavinila smrt čtyř lidí, už doléhá na celou rodinu i finančně. Kvůli nákladnému procesu byli Rezešovi nuceni zastavit několik svých nemovitostí.

Podle informací slovenského deníku Nový Čas rodina Rezešova požádala o bankovní úvěr, za který ručí svými dvěma luxusními domy v Košicích. Za vším je nejspíš nákladný proces kvůli nehodě Evy Varholíkové-Rezešové, na jehož závěru by mohlo padnout tučné odškodnění.

Na účtu rodiny bývalého magnáta a majitele Východoslovenských železáren Alexandera Rezeše se také promítne pronájem bytu v Budapešti, který si rodina obstarala, aby své dceři mohla být během procesu nablízku.

Poslali směšné odškodné

V autě, se kterým se opilá Rezešová střetla v srpnu na dálnici M3, uhořeli zaživa tři lidi, čtvrtá cestující pak zemřela v nemocnici. Šlo o dva manželské páry - Gyorgy Medveczký (†66) s Alžbětou (†61), a její sestra Eva Vargová (†54) s Lászlem (†59).

Matka Rezešové pozůstalým údajně poslala něco přes 400 tisíc. Odškodné však pozůstalí požadují vyšší a momentálně ho řeší právníci obou stran. Mohlo by se pohybovat ve výši 40 milionů forintů (3,4 milionu korun), ačkoli se původně mluvilo o ještě vyšší částce.

lisk ( 30. ledna 2013 23:58 )

Akých 47% ??? Akých VSŽ??? To kde žiješ, v minulom storočí??? Rezešovci už dávno nemajú v železiarňach nič, museli sa vypratať, keď bývalé VSŽ kúpili US STEEL...mladý Rezeš úspešne predrbáva posledné zbytky majetku v herniach, mladá Evička, pred tým, ako ju Maďari zavreli, bola známa ako košická Biela kráľovná..Mladý Rezeš prednedávnom musel vyprat&ť aj posledný zbytok hotela, ktorý mali v Tatrách, svoj dom založil už vlani..takže žiadnych 47% v neexistujúcich VSŽ už dávno nemajú..

majojo ( 30. ledna 2013 21:51 )

To až v druhé generaci.

vrabcek. ( 30. ledna 2013 21:13 )

POPRAVIT v strede mesta ! Ako za DOBRYCH STARYCH cias !

aanitaa ( 30. ledna 2013 19:30 )

velice dobre si to napsal

majojo ( 30. ledna 2013 17:45 )

A co dělat ochutnavačku v místním lihovaru, jestli se už teda kurvit nechce?

Zobrazit celou diskusi