Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nejmladší oběť metanolu: Markétu (†16) zabil smrtící chlast

Autor: ljš, uá - 
29. ledna 2013
19:50

Bylo jí teprve šestnáct let, byla mladá, krásná a celý život měla před sebou. Stačila ale jedna divoká párty, při níž se Markéta otrávila z neznámé lahve a upadla do kómatu. Z něj už se nikdy neprobrala, v úterý v ústecké nemocnici zemřela.

 

Podle policistů nebyl v lahvích, ze kterých Markéta a její přátelé na večírku pili žádný metanol. „V žádné nebylo zjištěno nadlimitní množství metylalkoholu. U jedné byl mírně překročen hygienický limit, toto množství metanolu však nemohlo nikoho ohrozit,“ uvedla policejní mluvčí Šárka Poláčková. Dívka tak musela vypít ještě něco jiného, co se jí stalo osudným.

Dívka po párty zkolabovala  a upadla do kómatu. Několik dní ležela v kritickém stavu na ARO ústecké Masarykovy nemocnice. Jak informovala televize Nova, svůj boj o život ale nakonec prohrála. Pomoci odhalit příčinu její smrti se nepodařilo ani jejímu příteli, který je ze ztáty své lásky zdrcený.

 

marietka ( 30. ledna 2013 12:56 )

Jste vy normální??Je to dívčina od nás ze školy a vaše názory typu spíš jí zabila její blbost jsou pěkně nechutné.Jestli Vám to není líto,tak sem nepište komentáře.Navíc stačí jeden ubohý paňák a může to zabít Vás!Kreténi!!

bobou ( 30. ledna 2013 11:54 )

Číst některé příspěvky je opravdu k pláči. Copak vy všici jste byli v jejím věku tak zodpovědní a potají někde neochutnali zakázané? Její jediný prohřešek byl v tom, že měla tu smůlu a vypila to, co jiní vědomě ke svému obohacení dodali do prodeje. A je jim úplně jedno, zda umírají lidé a bohužel ještě umírat budou. Vím, že se najde spousta těch, kteří napíší, že zatím umírá jenom "lůza", která si nemůže dovolit koupit dražší alkohol. Ale i to jsou lidské bytosti a nám není určeno je soudit. Spíše by jsem se rád dozvěděl, co je v této kauze nového, a jak postoupila policie ve vyšetřování? Co nového udělala v tom, aby se již pančovaný alkohol nedostával do prodeje? Jak je možné, že se otrávila jenom ona jediná???

modavivien ( 30. ledna 2013 11:01 )

krabice a prase:koukám jeden debil se sešel s druhým debilem.A nebo oba sdílíte jedno zařízení pro magory.

gabi50 ( 30. ledna 2013 09:28 )

temelin pozor, tady musíš vážit slova jak na lékárnických váhách, prozemanovci jsou ve střehu, špatně zformuluješ svůj názor a co jen trochu zavání případnou narážkou na jejich boha Miloše, to hned krutě trestají a hned jsi pasován na voliče K.S. Bože, to jsou blbci

pizzaoo ( 30. ledna 2013 09:27 )

V šestnácti neměla co chlastat. Jinak jak to tak sleduju tak pokud nechceme chcípnout taky, tak je vážně asi nejrozumnější v dnešní době pít jen pivo a víno a nic tvrdšího si prostě už nikdy nedát. Oni nám sice ze všech stran budou tvrdit jak už je to bezpečné a že už se to prostě stát nemůže ale jak vidíte tak čas od času a možná i častěji se nějaký ten případ zase objeví a nikdo vám nezaručí že ten další případ nebudete zase vy. Chtějí uklidnit veřejnost a neprodělat ale já už jim nevěřím. Jak tohle metanolové svinstvo jednou vypuklo tak už možná nikdy to nebude úplně vymíceno. Já vážně nechci býtr další na seznamu. Nevím co všichni mají na tom tvrdém chlastu a panácích, mě stačí na ožrání pivo a víno.

Zobrazit celou diskusi