Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Poslední trapas doktora Čuněte. Bartákův svědek: Chci deodoranty a cigára!

Autor: red - 
29. ledna 2013
18:27

Konec kauzy Barták! Navržený výslech posledního svědka případu, Petra Hrušky, se ukázal jako pořádný trapas. Muž, který měl svědčit pro Bartáka (54), totiž soudu poslal seznam věcí, za které je ochotný svědčit.

Před soudem byli včera vyslechnuti poslední svědci v kauze pražského doktora Jaroslava Bartáka (54) přezdívaného doktor Čuně. Úplně poslední z nich měl být mírovský vězeň Petr Hruška, od kterého si Bartákovi obhájci slibovali svědectví ve prospěch svého klienta. Jeho svědectví se ale nakonec ukázalo jako totální fiasko a soudce ho odmítl předvolat.

Poslal soudu seznam

Nový svědek se ukázal jako naprosto nevěrohodný. Za svědectví totiž požadoval »honorář«, ve kterém nechyběly položky jako deodoranty, sypaný čaj, nebo cigarety. Soudu dokonce adresoval dopis s kompletním seznamem. „Jak soud zjistil, svědek se rád vyjadřoval i k jiným kauzám, například ke kauze Vor v zákoně,“ řekl na Hruškovu adresu soudce Stanislav Králík. Ten včerejším dnem ukončil dokazování a příští týden ve středu chce vynést rozsudek.

Seznam svědka Hrušky

V balíku chtěl mít:

  • 10x zelený sypaný čaj
  • 3x tuhý deodorant
  • 3x parfém
  • diář
  • sluchátka
  • 5x cigarety
  • 3x umělé sladidlo
  • hodinky

 

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

frantacizek ( 30. ledna 2013 00:22 )

ti recidivisté to musí být dobrá sebranka, ten Barták se tam má na co těšit. Jediné, co ho může od anální zkušenosti zachránit je to, že nevím, kdo by takového týpka lezl z těch muklů. ale násadu od smetáku mu tam vrazit asi vrazí kdokoliv, hlavně z těch cigošů.

zaviracispendlik ( 29. ledna 2013 20:50 )

imteligence promluvila

majojo ( 29. ledna 2013 20:06 )

Taky by se dala přihodit Píč.

temelin ( 29. ledna 2013 19:59 )

A dvě kurvy navíc k tomu nechtěl?

hofihofi ( 29. ledna 2013 19:12 )

Kdysi davno za hluboke totality, par kousku z P7 chlastalo ve Stromovce v noci horcak, sla tam z ruskeho vyslanectvi nejaka skupinma vencit psy, to vyslanectvi bylo na stromovku prilepene, a kluci je tam nakopali do zadku, samo je chytili a byl soud, a soudu mel byt jako svedek jeden jejich kamarad, a byla psina, do soudni sine vbehla manicka, tehda se to primo pronasledovalo, dlouhe vlasy a zarvala na celou sin, nebojte se kluci ja vas z toho vysekam, svedek pro opilost nepripusten a soud odrocen, nakonec to schytali stejne, uranove doly Pribram.

Zobrazit celou diskusi