Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kdo je lepší aligátor: Zeman, nebo Hůlka?!

Autor: ljš - 
28. ledna 2013
20:08

Doby, kdy Miloši Zemanovi říkali buldozer jsou pryč. Díky své herecké etudě, kterou chtěl vyděsit reportérku TV Prima, se mu už neřekne jinak než aligátor. Napodobit se ho nyní rozhodl jeho obdivovatel Dan Hůlka. Kdo z nich je podle vás lepší?

Přestože statečná reportérka ustála Zemanův vtípek se ctí a nepohnula ani brvou, je nutno přiznat, že z aligátora Miloše jde rozhodně větší strach než z koťátka Dana. Politický matador už přeci jen mnohokrát v životě prokázal, že umí pořádně vycenit zuby. Dan by měl přeci jen zůstat u zpívání a do žádného herectví se nepouštět.

Zeman krvelačného aligátora doprovázeného hlasitým „grrr“ předvedl, aby demonstroval název svého telefonu – Aligator. Video se okamžitě stalo hitem internetu, podobně jako třeba knížecí hymna. A firmě, která tyto tyto mobily pro seniory vyrábí, to okamžitě zvedlo prodej.

gogo ( 30. ledna 2013 10:41 )

Paní "doktorko" probuďte se... Zde jste v bulváru.. Ve stoce stok... Ne v ústavvě pro jazyk český...

gogo ( 30. ledna 2013 10:39 )

Jdi s tím někam ubožáku ...

sluki ( 30. ledna 2013 10:27 )

www.sousednahrad.cz

lideneblbnete ( 29. ledna 2013 20:44 )

kdo je ten neupraveny vandrak v tom svetru? Je to pritel Zemana?

doktorka6 ( 29. ledna 2013 19:53 )

Tady máte vážení, pravidla ČJ ohledně používání vykřičníků, tím že jich dáváte více, tím není není kladem důraz na Vaše příspěvky, ale je to jen neznalost jejich používání. ..................................................... Otazník, vykřičník Sází se hned za poslední slovo ve větě. Mezi otazníkem/vykřičníkem a posledním slovem není (v češtině) mezera! Pokud chceme na něco upozornit nebo se něčemu podivujeme (nečím si nejsme jisti) uprostřed věty, „obalíme“ otazník/vykřičník závorkami a napíšeme ho k danému slovu (od slova je oddělen mezerou). Neměň to! Kolik je hodin? Viděl jsem tam 16 (!) tesaříků. Dosazením do uvedeného vzorce dostaneme vždy (?) správnou hodnotu. Více vykřičníků Pro silné zdůraznění můžeme použít vykřičníky dva. Výrazy s více než dvěma vykřičníky působí hloupě. Čeština použití více než dvou vykřičníků najednou nezná.

Zobrazit celou diskusi